Kerimcan Durmaz'dan Selin Ciğerci ve Danla Bilic’e taşlama

Bir dönem çok yakın arkadaş olan Kerimcan Durmaz ve Selin Ciğerci küslüğün sebebini merak etse de ikiliden bir açıklama gelmemişti. Kerimcan Durmaz'dan ilk kez Selin Ciğerci itirafı geldi.
Zeliha Demirci
|
16 Kasım 2020, Pazartesi - 14:47
Kerimcan Durmaz'dan Selin Ciğerci ve Danla Bilic’e taşlama

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen fenomen Selin Ciğerci ile araları bozulan Kerimcan Durmaz ilk kez bu konu hakkında konuştu YouTube programında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Kerimcan Durmaz, bir daha görüşmeyeceği kişiyi açıklayınca sosyal medya yıkıldı.

Durmaz açıklamasında "Sanırım Selin Ciğerci. Aklıma direkt o geldi. Bir arkadaşın, bir arkadaşa yapmaması gereken şeyleri yaptı. Ben ona destek oldum, o bana köstek. Hayatımdan kalıcı olarak çıktı" diyerek ilk kez bu konu hakkında konuştu. Kerimcan'ın bu açıklaması sonrasında Selin Ciğerci'den gelecek tepki merak konusu oldu.

Geçen yıl futbolcu Gökhan Çıra'yla evlenen Selin Ciğerci, 5 milyon lira ödeyerek son model bir Rolls-Royce satın almıştı. Ciğerci, 2 yıl önce Dubai'de kendisini Rolls-Royce'a bindirmeyen Durmaz'ın ablası Neşe Fişek'e de "Deveden büyük fil vardır" sözleriyle gönderme yapmıştı.

Kerimcan Durmaz eski dostu Danla Bilic ile ilgili soruya da herkesi şaşırtacak bir yanıt verdi. "Danla'nın Şevval Şahin'e laf söyleyip ardından video çekmesine ne diyorsun?" sorusuna, "Danla bu. Nerede reyting, nerede tık gider yapışır. Bana daha önce yaptığı gibi.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/369160/kerimcan-durmazdan-selin-cigerci-ve-danla-bilice-taslama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.