Başkentli çocuklar Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda hem eğlendi hem öğrendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay açılışı yapılan Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı, Feza Gürsey Bilim Merkezi’nin çocuklara yönelik düzenlediği "Bilimin Eğlenceli Dünyası" adlı etkinliğe ev sahipliği yaptı.
Büşra Bayrak
|
16 Kasım 2020, Pazartesi - 15:16
Başkentli çocuklar Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda hem eğlendi hem öğrendi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açılışını gerçekleştirdiği Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı eski görkemli günlerine geri döndü.

Feza Gürsey Bilim Merkezi'nin her hafta farklı park ve rekreasyon alanlarında çocuklara yönelik gerçekleştirdiği eğlenceli bilim gösterisinin bu haftaki adresi Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanıydı.

Çocuklara yönelik bilim gösterisi

Feza Gürsey Bilim Merkezi eğitmenlerinden Neslihan Küçükkahveci, çocukların eğlenirken daha kolay öğrendiğine dikkat çekerek, "7-10 yaş arası çocuklara yönelik sıvı azot gösterisi ve deneyler yaptık. Pandemi süreci nedeniyle bize gelemedikleri için biz onlara ulaştık. Çubuk-1 Barajı'na gelen çocuklarımız için de sürpriz oldu, bilim gösterimize katıldılar" dedi.

Aileleriyle birlikte bilim gösterisini izleyen ve aktif olarak düzenlenen oyunlara katılan minikler, hem eğlendi hem öğrendi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/369288/baskentli-cocuklar-cubuk-1-baraji-rekreasyon-alaninda-hem-eglendi-hem-ogrendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.