Ankaragücü'nden Yenimahalle ziyareti

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Sayın Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.
Ankara Masası
|
16 Kasım 2020, Pazartesi - 17:05
Ankaragücü'nden Yenimahalle ziyareti
MKE Ankaragücü, Yenimahalle'ye çıkarma yaptı.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Sayın Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. 




Ankaragücü'ne gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Yaşar'a teşekkür eden Mert, "Ankaragücümüz şehrimiz için önemli bir değer. Bu değeri yaşatmak, hak ettiği noktalara taşıyabilmek adına gerekli gayreti gösteriyoruz. Takımımız da kendisine yakışan saha sonuçlarını alacaktır. Galibiyetler için mücadele edeceğiz. Takımımıza güveniyoruz." dedi.
Ziyarette dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar ise  "Şehrimizin en önemli değerlerinden olan Ankaragücü’ne sahip çıkmak hepimizin görevidir. Ankaragücü’ne bugüne kadar nasıl destek olduysak, destek olmayı sürdüreceğiz. Ankaragücü için söz verdiğimiz tesisi de en kısa zamanda tamamlayacak ve merhum taraftarlar Mert Turgut Çakır ile Eren Açıkgöz’ün ismini vereceğiz." şeklinde konuştu.
Ziyaret kapsamında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a, Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran ve Yaşar Neslihanoğlu'na isimlerinin yazılı olduğu Ankaragücü forması hediye edildi. 
  
http://www.ankaramasasi.com/haber/369732/ankaragucunden-yenimahalle-ziyareti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.