Ümit Özdağ: FETÖ'cü saldırı tarzı

İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ saldırı altında olduğunu ifade ederken, bunun FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in talimatının üzerinden yapıldığını belirtti.
Ankara Masası
|
16 Kasım 2020, Pazartesi - 20:15
Ümit Özdağ: FETÖ'cü saldırı tarzı
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, hakkında sözleri nedeniyle partiden ihraç edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, CNN Türk'te açıklamalar bulundu.

İhracına üzüldüğünü belirten Özdağ, ihraç metninde yer alan ifadelerin FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in talimatını içerdiğini söyledi.

"Bu bir FETÖ'cü saldırı tarzıdır"

FETÖ'ye karşı mücadele ettiği için bu saldırıların gerçekleştiğini belirten Özdağ şunları söyledi;

Parti resmi açıklamasında bu resmi bir durum değil, psikolojik bir durumdur. Ben bugün iletmiş olduğum beyannamede de şu konuda dikkatlerini çektim. Dedim ki 'Bunu yapmayın' bu tür bir suçlama ben bir siyasi uyarıda bulundum. Dedim ki 17 senesini bilmediğiniz ve şüpheli bir ilişkiler ağı içerisinde olan kişiyle ilgili kendinizi o kadar angaje ediyorsunuz ki sonunda beklemediğiniz bir şey çıkınca şaşıracaksınız. Onu korumak adına dava arkadaşlarını psikiyatrik hasta olmakla, akıl sağlığının yerinde olmamasıyla suçladılar. Bu konuda devlet güvenlik birimlerinin elinde çok ciddi uyarılar ve çalışmalar var. Bu kendilerine ilettiğim beyannamede ilettim. Bu bir FETÖ'cü saldırı tarzıdır. Bu Fethullah Gülen'in FETÖ'ye yönelik çalışan, FETÖ'ye karşı mücadele edenlere karşı FETÖ örgütüne verdiği talimattır. Diyor ki akıl sağlığı üzerinden saldırın. 

Kavuncu genel başkanlığa hazırlanıyor

Ümit Özdağ, konuşması sırasında İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun Meral Akşener'in yerine genel başkanlığa hazırlandığını söyledi.
http://www.ankaramasasi.com/haber/370014/umit-ozdag-fetocu-saldiri-tarzi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.