Ahmet Fidan: Lütfü Türkkan'dan özür bekliyoruz

Türkiye Kick Boks Federasyonu Ankara İl Temsilcisi Ahmet Fidan, boks ve kick boks çıkışıyla tepki toplayan İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'dan özrü beklediklerini ifade etti.
Ankara Masası
|
17 Kasım 2020, Salı - 12:46
Ahmet Fidan: Lütfü Türkkan'dan özür bekliyoruz
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın "Horoz dövüşünü yasaklayan zihniyetin, boks ve kick boks gibi spor adıyla insanların dövüşmesini halen serbest bırakmasını anlayan beri gelsin." şeklindeki paylaşımına Türkiye Kick Boks Federasyonu Ankara İl Temsilcisi Ahmet Fidan'dan tepki geldi. 

"Talihsiz bir açıklama"

Ankara Masası'na konuşan Fidan, İYİ Partili vekilden özür beklediklerini ifade etti. Açıklamayı "talihsizlik" olarak değerlendiren Fidan, "Kick boksu televizyonlardan izlemiş olabileceğini düşünüyoruz. Bu şekilde bir eleştiriye açık değiliz. Avrupa ve dünya şampiyonlarımız var." dedi.

"Özür bekliyoruz"

Ankara'da pandemi öncesinde ayda 1 karşılaşmalar yaptıklarını ve katılımın çok yüksek olduğunu dile getiren Fidan, 300 bine yakın lisanslı sporcu olduğuna dikkat çekti. Fidan, "Özür bekliyoruz ama kendisinden bir açıklama gelmedi. Bizim açımızdan olumsuz bir yara oldu. Ortamın biraz daha yumuşaması için hem partiden hem de kendisinden özür bekliyoruz." şeklinde konuştu. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/370930/ahmet-fidan-lutfu-turkkandan-ozur-bekliyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.