Nihal Yalçın, rolü Öykü Karayel’e verilince sinirlendi

Netflix'te yayınlanan "Bir Başkadır" dizisinde Meryem karakteri için ilk düşünülen isimlerden biri olan Nihal Yalçın, Öykü Karayel'in oyunculuğunu övenlere tepki gösterdi. Yalçın, “Ne ara hepiniz dizi yorumcusu oldunuz be?”dedi.
Zeliha Demirci
|
17 Kasım 2020, Salı - 13:17
Nihal Yalçın, rolü Öykü Karayel’e verilince sinirlendi

Online dizi ve film izleme platformu Netflix'in geçtiğimiz gün yayınlamaya başladığı Türk yapımı 'Bir Başkadır' dizisi en çok izlenilen yapımlardan biri oldu. Dizide 'Meryem' karakterine hayat veren Öykü Karayel'in oyunculuğu herkesi etkisi altına aldı. Twitter'da kullanıcılar Karayel hakkında övgü dolu yorumlarda bulundu.

'Meryem' karakteri için ilk düşünülen isimlerden biri olan oyuncu Nihal Yalçın ise, Öykü Karayel'in oyunculuğunu övenlere tepki gösterdi. Yalçın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Çok gaza geliyorsunuz, birbirinizi etkiliyorsunuz. Görüyorum buradan hep. Ne ara hepiniz dizi yorumcusu oldunuz be? Oyunculuk falan övüyorsunuz bir de, böyle karnıma ağrılar giriyor. Bazı konularda benim cehaletimin görüldüğü kadar görüyorum cehaletinizi. Hadi ona cehalet demeyeyim de kendinizi bilmezliğinizi diyeyim" ifadelerini kullandı.

Yalçın'ın tepkisi aynı dizi için Karayel'den önce kendisiyle anlaşıldığına fakat daha sonra başrolün Karayel'e verilmesine yönelik çıkan haberlere yoruldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/370986/nihal-yalcin-rolu-oyku-karayele-verilince-sinirlendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.