Antalya’da kapalı semt pazarında tepki çeken maske manzarası

Antalya’da tüm uyarılara rağmen sosyal mesafeye dikkat edilmeyen kapalı semt pazarında, çoğunluğu yerleşik yabancı bazı kişilerin maske takmadığı gözlendi.
Ankara Masası
|
17 Kasım 2020, Salı - 16:19
Antalya’da kapalı semt pazarında tepki çeken maske manzarası
Türkiye genelinde koronavirüs vakalarının arttığı şu günlerde Antalya'da kapalı semt pazarında ortaya çıkan görüntüler tepki topladı. Yerleşik yabancı uyruklu kişilerin yoğun olarak bulunduğu Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi'ndeki Kapalı Semt Pazarı’nda alışveriş yoğunluğu yaşandı.
Pazarın giriş çıkışına konan bariyerler dışında herhangi bir önlem alınmadığı gözlendi. Zabıta ekiplerinin anonslarla uyarılarına rağmen pazar içerisinde sosyal mesafenin neredeyse sıfır olduğu görüldü. Pazarda ayrıca çoğunluğu yerleşik yabancı olan bazı kişilerin maskelerini düzgün takmadıkları gözlendi.
 Pazarda maske takmayanların olduğunu ifade eden Hasan Tosun, "Yabancılar zaten takmıyor. İnanmıyorlar zannedersem. Umursamıyorlar da olabilir. Türk vatandaşı takıyor. Türkiye’de yaşıyorlarsa kurallara uymaları lazım" dedi. Pazar alışveriş için gelen Irak vatandaşı Ruaa Almesat da, "Maskesiz dolaşanlar var mı?" sorusuna, ‘Evet’ şeklinde cevap verip, pazarda her şeyin yolunda olduğunu ve virüsten korkmadığını dile getirdi.

(İHA)
http://www.ankaramasasi.com/haber/371424/antalyada-kapali-semt-pazarinda-tepki-ceken-maske-manzarasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.