Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.
Ankara Masası
|
18 Kasım 2020, Çarşamba - 11:56
Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu bir araya geldi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret ederek, güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönüş konusunda görüş alışverişinde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun son adresi CHP oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde Gelecek Partisi lideri Davutoğlu ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. İki lider görüşme ardından kameraların karşısına geçti.
 

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Modeli masaya yatırıldı

Gelecek Partisi tarafından açıklanan Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Modeli çalışmasını Davutoğlu'nun kendileriyle paylaştığını aktaran Kılıçdaroğlu, bu çalışma dolayısıyla Davutoğlu ve ekibine teşekkür etti.

Davutoğlu ise Türkiye'nin yeni bir anayasaya ve bu anayasanın önünü açacak yeni bir siyasal sistem modeline ihtiyaç olduğunu belirterek, bu çerçevede hazırladıkları çalışmanın geçmişte uygulanan parlamenter sistemin eksikliklerini gideren, temsil-istikrar dengesini sağlayan ve bütün vatandaşların sürece katılmasını temin eden bir siyasal sistem olduğunu söyledi.

Görüşmede ortak birçok hususun paylaşıldığını bildiren Davutoğlu, güven ve diyalog ortamının teşvik edilmesi noktasında önemli bir adım atıldığını ifade etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/372560/kilicdaroglu-ve-davutoglu-bir-araya-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.