Özcan Deniz’den şok sözler; “Korkma oğlum, ne kaybedeceğim umurumda değil”

Özcan Deniz geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan’ın oğlu Kuzey ile yaşadığı evi boşaltmasını ve anahtarı teslim etmesini istediği için savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Çıkan haberlerinden ardından eski eşler birbirlerine sosyal medyadan ateş püskürdü.
Zeliha Demirci
|
18 Kasım 2020, Çarşamba - 13:13
Özcan Deniz’den şok sözler; “Korkma oğlum, ne kaybedeceğim umurumda değil”

Şarkıcı Özcan Deniz, kendisinden 20 yaş küçük Feyza Aktan ile 2018'de evlenip 15 ay sonra tek celsede boşanmıştı. Ancak Kuzey adında bir oğulları olan eski eşler arasında sular hala durulmadı. Özcan Deniz ihtarname çekip eski eşinin oğlu Kuzey ile yaşadığı evi boşaltmasını ve anahtarı teslim etmesini istedi. Çekilen ihtarnameye rağmen Feyza Aktan, evden ayrılmadı. Bunun üzerine Özcan Deniz, eski eşi hakkında evini gasp ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Konuyla ilgili sosyal medyadan zehir zemberek açıklama yapan Feyza Aktan'ın "Gasp: Mağdurun mal varlığına 'cebir' veya 'tehdit' kullanarak gerçekleştirilen bir eylemdir. Boşandıktan sonra kanunun bana tanıdığı haklar gasp olarak nitelendirilemez. Boşanma kararımızda çocuğumla birlikte bu evde oturabileceğim zaten yazılıdır. Kaldı ki karşı tarafça hazırlatılarak, önüme konulan boşanma protokolünü hiçbir zaman talebim olmaksızın imzalamış bir kadın olarak basına yansıtılanın aksine tazminat, araç, gayrimenkul hiçbir talebim olmamıştır." İfadelerini kullandı.

Aktan’ın bu paylaşımına karşılık Özcan Deniz’den şok bir hamle geldi. Deniz, oğlu Kuzey’in fotoğrafını şu sözlerle paylaştı: “Korkma oğlum, uzun bir yol bu. Zalimin galip gelemeyeceği bir yol... Elinden geleni yapacak baban, yarınlarını iyileştirmek için... Denmesi gerekenleri söyledim, elimden geleni yaptım. Ne kaybedeceğim umurumda değil. İnsan baba olunca, cam oluyormuş. Zalimin elinde tokmak kırmaya hevesli. Oğlum şunu bil; kırılsam da keskinim... Bana 'Babam' deyip, aşkla bakmanı engelleyenlerin, seni bir saniye bile fazla yaşamanın önüne taş koyan her vicdansızın, mutlu olma hakkımıza tecavüz eden her çıkarcının 'hayattan alacağım var' deyip, faturayı sana, bana kesen herkesin elini kesen bir cam... Allah biliyor ya birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi, gerisi zor ama kolay oğlum. Seni bir enkaza çevirmek isteyen kimseye izin vermeyecek baban. Seni çok seviyorum oğlum.”

Paylaşımıyla çok konuşulan Özcan Deniz’e eski eşi Feyza Aktan’dan gelecek yanıt merak konusu oldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/372738/ozcan-denizden-sok-sozler-korkma-oglum-ne-kaybedecegim-umurumda-degil
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.