Melih Gökçek'ten Bülent Arınç'a: Sen ne biçim AK Partilisin

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Selahattin Demirtaş'ın hikaye kitabını okuduktan sonra çok beğendiğini ifade ederek herkese tavsiye etti. Arınç'a yanıt Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek'ten geldi.
Ankara Masası
|
20 Kasım 2020, Cuma - 11:08
Melih Gökçek'ten Bülent Arınç'a: Sen ne biçim AK Partilisin
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, katıldığı bir televizyon programında Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "Devran" isimli kitabını okuduğunu ifade ederek herkese tavsiye etti.


Bülent Arınç, Selahattin Demirtaş'ın kitabını övdü

Arınç, koronavirüs sürecinde okuduğunu söylediği kitap için "Bu kitabı okuduktan sonra siz Selahattin Demirtaş hakkındaki kanaatinizi belki değiştirmeyeceksiniz. Ama Kürtler ve Kürtlerin yaşadığı travma üzerinden kafanızda çok şeyler değişecek. Bu ülkenin mazlumlarından biri de Kürtlerdir. Kürt kardeşlerimizdir. Çözüm sürecinde bazılarının tahliyesi sağlanmıştı. Bunun da olabilir. Yargıçlar mahkemeler özgürlükçü düşünsünler." değerlendirmesinde bulundu.


Melih Gökçek'ten Bülent Arınç'a yanıt

Arınç'ın bu sözlerine yanıt aralarında gerginlik olan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Melih Gökçek'ten geldi. Gökçek, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında "Bugüne kadar bana sataşmalarına partime zarar vermemek için sustum. Ama bugün Arınç teröristlere kol kanat geren hatta çağrılarıyla isyana teşvik eden Demirtaş'a özgürlük istedi. Cumhurbaşkanımın ve AK Partimizin fikri bu değil. Sen ne biçim AK Partilisin." ifadesini kullandı. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/376002/melih-gokcekten-bulent-arinca-sen-ne-bicim-ak-partilisin

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.