Büyükşehir Belediyesi’nde Fazıl Köremezli görevinden ayrıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Kırsal Hizmetler Daire Başkanı olan Fazıl Köremezli görevinden ayrıldığını duyurdu.
Büşra Bayrak
|
20 Kasım 2020, Cuma - 19:55
Büyükşehir Belediyesi’nde Fazıl Köremezli görevinden ayrıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde dikkat çeken bir ayrılık yaşandı.

Büyükşehir Belediyesi’nde Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı yapan Fazıl Köremezli  görevinden ayrıldığını duyurdu.

"Aklımın erdiği kadar çalıştım"

Fazıl Köremezli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Ankara Büyükşehir Belediyesinde yürütmekte olduğu görevinden ayrılmak zorunda kaldığını belirterek şunları kaydetti:

“Ankara Büyükşehir Belediyesinde yürütmekte olduğum görevden ayrılmak zorunda kaldım. Başkanımız Mansur Yavaş ile çalışmaktan her zaman onur ve gurur duydum.Görev yaptığım sürede gücümün yettiği,aklımın erdiği kadar çalıştım .Vermiş olduğu kıymet ve görev için çok teşekkür ederim. Yanında görevde olamasamda başarısı için ,Ankara’ya hizmetleri için elimden geldiğince çalışacağım . Ankaramız ve Ülkemiz için bir şans olduğunu düşünüyorum. Çok güzel özelliklerine şahit oldum . Rabbim yolunu açık etsin inşallah. Ayrıca birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarımın haklarını helal etmelerini istiyorum . Saygı ve Sevgilerimle...”

"Emeklerin için teşekkürler"

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da  Köremezli’nin paylaşımı üzerine kendi sosyal medya hesabından teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi:

“İnşaallah başka alanlarda daha güzel ve değerli hizmetler yapacağından şüphem yok. Gözlerinden öpüyorum. Emeklerin için teşekkürler.”

İYİ Parti'den aday olmuştu

2019 yerel seçimlerinde Kahramankazan'da İYİ Parti ile seçime giren Köremezli, AK Parti’den aday olan Serhat Oğuz karşısında kaybetmişti. Köremezli 10 aydır Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Kırsal Daire Başkanı olarak görev yapıyordu.
http://www.ankaramasasi.com/haber/377115/buyuksehir-belediyesinde-fazil-koremezli-gorevinden-ayrildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.