Bülent Arınç tehdit krizinde Kılıçdaroğlu'nu savundu

Alaatin Çakıcı'nın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit içerikli mektubuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bülent Arınç "Bu tehdit, Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef almış gibi görünse de aslında demokrasiye yapılmıştır" açıklamalarında bulundu.
Ankara Masası
|
21 Kasım 2020, Cumartesi - 10:58
Bülent Arınç tehdit krizinde Kılıçdaroğlu'nu savundu
Habertürk'te Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkında yaptığı açıklamalarla gündem olan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç'ın, program çıkışı CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'ya Alaattin Çakıcı'nın mektubuyla ilgili açıklamada bulunduğu ortaya çıktı.

"Tasvip edilecek tarafı yok"  

Tehdit içeren mektupla ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanından yer alan Arınç " Bu tehdit, Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef almış gibi görünse de aslında demokrasiye yapılmıştır. Tasvip edilecek tarafı yok" dedi.
Bülent Arınç tehdit krizinde Kılıçdaroğlu'nu savundu

"Hem Meclis'e hem demokrasiye yapılmıştır"  

Meclis Başkanı'nın Kılıçdaroğlu'na sahip çıkması gerektiğin belirten Arınç "Bu tehdit, Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef almış gibi görünse de aslında demokrasiye yapılmıştır. Tasvip edilecek tarafı yok. Hem Meclis'e hem demokrasiye yapılmıştır. Meclis Başkanı'nın bu işe sahip çıkması lazım. Bir milletvekiline, bir siyasi parti liderine yapılmış tehdide sessiz kalmaması lazım" ifadelerini kullandı. 
http://www.ankaramasasi.com/haber/377716/bulent-arinc-tehdit-krizinde-kilicdaroglunu-savundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.