Konya'da korkunç cinayet!

Konya’da 70 yaşındaki bir adam, ikamet ettiği apartmanda, boğazından bıçaklanmış bir şekilde bulundu. Bir apartman sakininin ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri yaşlı adamın iki bıçak darbesiyle öldürüldüğünü belirledi.
Ankara Masası
|
21 Kasım 2020, Cumartesi - 13:06
Konya'da korkunç cinayet!

Konya Ereğli ilçesinde, 70 yaşındaki yaşlı adam, ikamet ettiği apartmanda kanlar içinde bulundu. Başka bir apartman sakinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaşlı adamın boğazına aldığı 2 bıçak darbesiyle öldürüldüğünü belirledi.

Ereğli ilçesinde, Boyacı Ali Mahallesi, Anıt Caddesi'ndeki Sezdi Apartmanı'nda oturanlar, bugün saat 08.00 sıralarında yerde kanlar içerisinde bir erkek cesedi ile güne başladı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bulunan Kırık Bıçak

Cesedi bulunan kişinin aynı apartmanda oturan Ali İhsan Satık (70) olduğu belirlendi. Apartman ve olay yerinde yapılan incelemelerde, cinayette kullanıldığı tahmin edilen kırık bir bıçak ile kan izlerine rastlandı.

İki Bıçak Darbesi

Olay yeri incelemesinde, Ali İhsan Satık'ın boğazına aldığı 2 bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlenirken, cansız bedeni otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Polis cinayeti işleyen kişi ya da kişileri yakalamak için inceleme başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/377934/konyada-korkunc-cinayet
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.