Öykü Gürman'la ateistler arasında tartışma çıktı

"İnançsız birinin merhametli ve vicdanlı olabileceğine inanmıyorum." diye Şarkıcı Öykü Gürman'a Ateizm Derneği'nden cevap geldi.
Ankara Masası
|
21 Kasım 2020, Cumartesi - 16:46
 Öykü Gürman'la ateistler arasında tartışma çıktı
Oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman Bloomberg HT'de yayınlanan Aslı Şafak'la İşin Aslı programına konuk oldu.

Aslı Şafak'ın "Yakınınızda inançlı olmayan biri var mı?" sorusuna "Babam ateist" cevabını veren Öykü Gürman sözlerine "İnançsız birinin merhametli ve vicdanlı olabileceğine inanmıyorum. İnançsızlık egoizm ve bencillik getirir. Babam da öyleydi." diye devam etti.

Gözleri doldu

"Babanız tarafından sevildiniz mi" sorusundan sonra gözleri dolarak cevap veren Gürman "Babam beni kendine göre sevdi. Duygusallığımı eleştirdi. Kimse bir insanın gözyaşının hesabını soramaz. Ayrılık burada başlar" ifadelerini kullandı.


Ateizm Derneği'nden Gürman'a tepki

Öykü Gürman'ın "İnançsız birinin merhametli ve vicdanlı olabileceğine inanmıyorum" sözlerine tepki gösteren Ateizm Derneği "Son dönemde giyimi ve yaşam tarzıyla seküler yaşamın tüm nimetlerinden faydalanan birtakım insanların sıklıkla başvurduğu bir yöntem de, kökten dincilerden beklenen bir açıklama yaparak gündeme gelmek oldu. Tek amaç kaşe bedellerini yükseltmek olsa gerek..." açıklamasında bulundu.
'İnançsız insan vicdanlı değildir' diyen Öykü Gürman'a Ateizm Derneği'nden tepki
http://www.ankaramasasi.com/haber/378496/oyku-gurmanla-ateistler-arasinda-tartisma-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.