Mamak Belediyesi kış hazırlıklarını tamamladı

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü geçtiğimiz yıl başarıyla sonuçlanan karla mücadele çalışmalarına bu yıl da iş makineleri ve ekipleri ile hazır.ilçe genelinde belirlenen 161 kritik noktada, 1000 personel ve 100 araçla hizmet verecek.
Ankara Masası
|
21 Kasım 2020, Cumartesi - 17:02
Mamak Belediyesi kış hazırlıklarını tamamladı

Havaların soğumasıyla kara kışın sinyalleri alınırken, Mamak Belediyesi vatandaşların günlük yaşamlarının sekteye uğramaması için şimdiden düğmeye bastı.

Mamak Belediyesi ilçe genelinde belirlenen 161 kritik noktada, 1000 personel ve 100 araçla hizmet verecek.

Özel ekip kuruldu

İlçe genelinde her türlü tedbirin alındığını belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, kar yağışında yolların kapanmaması için bir ekip kurulduğunu söyledi.



"Tüm tedbirlerimizle kışı karşılıyoruz"

Kar yağışının eskiden olduğu gibi çile ve korku olmadığın ifade eden Köse, “Mamaklı hemşehrilerimizin geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kışı daha rahat ve problemsiz geçirmesi için elimizden geleni yapacağız. Kışın yaşanabilecek sorunların önüne geçebilmek için 4 adet 4x4 kar küreme, 12 kamyon, 10 kamyon tuzlama, 14 adet kazıyıcı- yükleyici kepçe, 2 loder,4 greyder, 54 kamyon, kamyonet, 5 kaldırım küreme ve 1000 personelle hizmet vereceğiz. Kış ve kar yağışı eskiden olduğu gibi korku ve çile değil görsel olarak bir güzellik ve doğanın bir gerekliliğidir. Mamak Belediyesi olarak her sene artan tecrübe ve iş gücümüz ile Mamaklı hemşerilerimize kar ile mücadelede içlerinin rahat olmasını söylüyoruz. Bu nedenle özellikle kış aylarında kar yağışlarının çileye dönüştüğü günleri geride bırakarak vatandaşlarımıza sadece beyaz örtünün tadını çıkarabilecekleri hizmetler sunuyoruz . Tüm tedbirlerimizle kışı karşılıyoruz.Güzel Mamak’ta inşallah aldığımız tedbirlerle hiçbir sorun yaşanmadan güzel bir kış mevsimi geçireceğiz” dedi.



Gerekli hassasiyeti gösterelim

Başkan Köse, Mamak Belediyesi Çözüm Merkezi’ne 7 gün 24 saat her konuda olduğu gibi yol tuzlama ve açma talepleri için de ulaşılabileceğinin altını çizdi.

Geçtiğimiz senelerde asılsız ihbar nedeniyle gecikmelerin yaşandığını ifade eden Köse, konuya gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/378592/mamak-belediyesi-kis-hazirliklarini-tamamladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.