Amazon, Red Dead Redemption Remastered'ı listeledi

Amazon, Red Dead Redemption Remastered oyununun Xbox One versiyonu kazara listeledi
Ankara Masası
|
21 Kasım 2020, Cumartesi - 20:32
Amazon, Red Dead Redemption Remastered'ı listeledi

Serinin ilk oyunu Red Dead Revolver, Capcom tarafından geliştirilmiş olsa da, daha sonra Rockstar Games tarafından satın alınmıştı. Bu satın alım sonrasında Rockstar Games, Red Dead Redemption ve son olarak da Red Dead Redemption 2 oyunlarını ile başarıya imza attı. Dünya genelinde milyonlar satan bu serinin yeni bir oyununun gelip gelmeyeceği henüz akıllara bile gelmeden yaşanan bir sızıntı ile Red Dead Redemption Remastered Amazon tarafından listelendi.

Red Dead Redemption Remastered versiyonu ile ilgili olarak geçmişte birçok söylenti çıkmıştı. Red Dead Redemption 2’nin çıktığı zamanlarda yaşanan bir ses sorunu ile karakterimizin sesinin yetişkin Jack Marston sesine dönmesi, Red Dead Redemption’ın bir önceki nesle geleceği yönündeki umutları bir hayli beslemiş ve büyük heyecan yaratmıştı. Rockstar Games herhangi bir açıklamada bulunmadı. Ancak görünüşe göre yayıncı cephesinde bu yönde bir çalışma söz konusu.

Red Dead Redemption Remastered Geliyor Olabilir

Dünyadaki en büyük perakendeci sitelerinden olan Amazon, Red Dead Redemption Remastered oyununu listelemesine dahil etti. Kısa bir süre içerisinde kaldırılmış olsa da, Google üzerinde aramaya yapan bir Reddit kullanıcısı şans eseri bu listeleme kaldırılmadan denk gelmiş ve ekran görüntüsü alarak paylaşımda bulundu.

Ekran görüntüsüne baktığımızda, listeleme şimdilik sadece Xbox One versiyonu için yapılmış. Cyberpunk 2077 ile aynı gün yan 10 Aralık 2020 tarihinde satışa sunulacağı söylenen Red Dead Redemption Remastered, $50 fiyat etiketine sahip olduğunu da dikkat çekiyor.

Şu an için ne Amazon ne de Rockstar Games tarafından yapılmış resmi bir açıklama bulunmadı. Ama listelemenin hızlı bir şekilde kaldırılmasına bakacak olursak, resmi duyuru yakın zamanda yapılacak gibi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/379204/amazon-red-dead-redemption-remasteredi-listeledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.