Elmadağlılar belediye işlemlerini tek tuşla çözebilecek

Ankara Masası
|
02 Temmuz 2020, Perşembe - 18:32
Elmadağlılar belediye işlemlerini tek tuşla çözebilecek
Elmadağ Belediyesi’nin hizmete geçirdiği cep uygulaması ile vatandaşlar işlemlerini kolaylıkla çözebilecek. Çağın gerekliliği olan, hızla gelişen teknolojiyi yakalayan Elmadağ Belediyesi, yepyeni bir uygulamayı hayata geçirerek birçok hizmeti vatandaşlarıyla buluşturdu. Birçok işlemi bu uygulama ile yapabilecek olan vatandaşlar, belediyeye gitmeden işlemlerini çözüme kavuşturabilecek. Elmadağlılar bu hizmet ile ‘Fikrim var’ diyecek ve ilçe için yapılacak olan projelere katkıda bulunabilecek. Vatandaşlar, çek gönder sistemi ile istek talep ve şikâyetlerini tek bir dokunuşla belediyenin ilgili birimine iletebilecek. Düzenlenen anketlere katılarak Elmadağ için yapılacak olan çalışmalarda da oy kullanabilecekler. Uygulamayla vatandaşların kolay ulaşabileceği diğer hizmetler ise şöyle:
  • Eczaneler, Hastaneler, bankalar, okullar hakkında verilere ve İlçe genelindeki Resmi kurumların bilgilerine ulaşabilecek.
  • Belediye tarafından yapılan hizmetler ve projeler hakkında güncel bilgilere erişebilecekler.
  • Uzakta olsalar dahi, duyurular bölümünden istediği anda haberdar olabilecekler.
  • Belediyenin meclis kararlarına, muhtarların bilgilerine kolaylıkla ulaşım sağlayabilecek.
Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, “Göreve geldiğimiz günden buyana, yaptığımız her hizmetin başında, halkımıza en iyi hizmet, maksimum fayda mantığıyla yaklaştık. Bu yaklaşımla, vatandaşlarımızla iletişim gücünü daha da güçlendirmek, onların isteklerini hızlı ve etkili şekilde yanıt verebilmek,belediyeyi şeffaflaştırmak, yapılan hizmetlerde katılımcılığı artırmak için dijital ortamda yerimizi almak istedik.Mobil uygulamamızı, sizlere en iyi hizmet aşkıyla hazırladık.”dedi.
http://www.ankaramasasi.com/haber/37963/elmadaglilar-belediye-islemlerini-tek-tusla-cozebilecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.