ASKİ’den Mamak altyapısına neşter

Büyükşehir Belediyesi Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Mamak ilçesinin altyapısına neşter vuruyor.
IHA-20201122AW171911
|
22 Kasım 2020, Pazar - 11:47
ASKİ’den Mamak altyapısına neşter

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Mamak ilçesinin altyapısı için harekete geçti. Yağmur suyu ve atık su hatlarını birbirinden ayırmak amacıyla 7/24 imalat çalışması yapan ekipler, deforme olan, deplasesi (yeri değiştirilmesi) gereken ve dereyi kirleten hatlar için 3 bin 350 metrelik atık su hat imalatını tamamladı.

Ayrıca yoğun yağmurlarda su baskını yaşanan binalar ve sokak içleri için 4 bin 100 metrelik yağmur suyu hattı imalatı yapıldı. ASKİ ekipleri, kısa sürede 14 bin 275 metre uzunluğundaki içme suyu hattını da yeniledi.

ASKİ Genel Müdürlüğü, kötü koku ve görüntü kirliliği ile bölgede ikamet eden vatandaşları rahatsız eden Hatip Çayı’nın yanı sıra Şahap Gürler, Yeşilbayır, Üreğil ve Lalahan Mahallelerinde şehir içinden akan 2 bin 150 metrelik bölümünde temizlik çalışması gerçekleştirilirken, Mamak’ta yapılan TOKİ projelerinin bir an önce hizmete girebilmesi için tüm su temini ve kanalizasyon deşarjı çalışmaları da hızlı bir şekilde tamamlandı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/379937/askiden-mamak-altyapisina-nester
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.