Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kavala'larla hiçbir zaman bir arada olamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gezi olaylarının finansörü olanlarla, Kavala'larla hiçbir zaman bir arada olamayız." dedi.
Ankara Masası
|
22 Kasım 2020, Pazar - 14:47
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kavala'larla hiçbir zaman bir arada olamayız
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Isparta, Burdur, Gümüşhane, Kastamonu ve Sinop 7. Olağan İl Kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

"Şahsi fikirler bizle ilişkili hale gelmez"

Erdoğan "Hiç kimsenin şahsi ifadeleri, Cumhurbaşkanı ile hükümetimizle partimizle ilişkili hale getirilemez. Terör örgütleri ile el ele, kol kola, omuz omuza Ankara'dan İstanbul'a yürüyenlerle biz birlikte olamayız. Yasin Börü'lerimizin ölümüne neden olanlar, Kobani katliamının failleri, Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşları tarafından asla savunulamaz." diye konuştu.

"İstikametimizde en küçük bir değişiklik yok"  

"Gezi olaylarının finansörü olanlarla, Kavala'larla hiçbir zaman bir arada olamayız." diyen Erdoğan, "Bizim ne dediğimiz, nerede durduğumuz, nereye gittiğimiz bellidir ve istikametimizde en küçük bir değişiklik yoktur." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son günlerde bizimle asla ilgisi olmayan, kimi bireysel açıklamalar ile reform gündemimize yaptığımız vurgular bahane edilerek yeni bir fitne ateşi yakılmaya çalışıldığını görüyoruz." dedi.

Bülent Arınç ne demişti?

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında yaptığı açıklamada Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devam etmesine hayret ettiğini söylemişti. Selahattin Demirtaş'ın hikaye kitabını okuduktan sonra çok beğendiğini de ifade eden Arınç, herkese tavsiye etmişti.

(AA)
http://www.ankaramasasi.com/haber/380282/cumhurbaskani-erdogan-kavalalarla-hicbir-zaman-bir-arada-olamayiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.