Hidayet Türkoğlu: “Federasyon olarak bütün çalışmaları yapıyoruz”

Ankara Masası
|
04 Nisan 2020, Cumartesi - 15:11
Hidayet Türkoğlu:  “Federasyon olarak bütün çalışmaları yapıyoruz”

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Her yapacağımız olaylarda değişikliklerde bazen herkesin mutlu olmayacağı durumlarla karşı karşıya olacağız.” ifadelerini kullandı.

  Türkiye Basketbol Federasyonu Hidayet Türkoğlu, TRT Spor’a Türk basketbolunun durumu ve korona virüs salgını ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Zor bir süreçten geçildiğinin altını çizen Türkoğlu, ekip olarak çalışmalarına evden devam ettiklerini ve planlamalar yaptıklarını belirtti.

  Türk basketbolunun durumu hakkında bilgi veren Türkoğlu, “Önümüzde alınması gereken önemli kararlar var. Herkes kendi evinde ofisinde oturup bununla ilgili çalışıyor. Basketbolu bu durumdan daha iyi nasıl getiririz diye düşünceler içindeyiz. En kısa zamanda ekip olarak Türk basketbolunu fazla zarar görmeyecek şekilde, tekrar istenilen ve arzu edilen basketbol branşı haline getirmek istiyoruz” dedi.

Türkoğlu, alacakları kararlarla ilgili anlayış beklediklerini de dile getirerek, "Bu süreçte maalesef her yapacağımız olayda, değişiklikte herkesin mutlu olamayacağı durumlarla da karşı karşıya olabiliriz. İnşallah, insanlarımız, kulüplerimiz, camialarımız bu süreçte anlayışlı olur. Çoğu kararları da onlarla alacağız. İnşallah, bu süreci onlarla birlikte zararsız şekilde atlatırız." ifadelerini kullandı.

Tuhaf bir süreçten geçildiğini ve süreci yakından takip ettiklerini belirten Türkoğlu, “Geçen gün Bakanımızla görüştük. Ona da bazı durumları anlattık. Bazı şeyler sadece liglerle bağlantılı olan durum değil. Önemli olan herkesin sağlığına kavuşması. Biz federasyon olarak bütün çalışmaları yapıyoruz, şuanda da ekip olarak çalıştığımız senaryolar var. Bunları kulüplerimizle paylaşıp, onlardan geri dönüş aldığımız zaman en sağlıklısı ne ise o kararları vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/3807/hidayet-turkoglu-federasyon-olarak-butun-calismalari-yapiyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.