Başkan Balcı'nın konuşmasının ardından Büyükşehir dosyaları gönderdi

Asım Balcı’nın Meclis konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi , SolFaSol Kirazlıtepe, imar dosyalarını Altındağ Belediyesine geri gönderdi.
Ankara Masası
|
23 Kasım 2020, Pazartesi - 23:30
Başkan Balcı'nın konuşmasının ardından Büyükşehir dosyaları gönderdi

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısında yaptığı konuşma sonrası dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Başkan Balcı’nın pazar yeri ve imar sorunlarıyla ilgili yaptığı konuşmanın ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü'nün,  Altındağ İmar Müdürlüğü’ne SolFaSol Kirazlıtepe, imar dosyalarını iade etmeyi planladığı ortaya çıktı.

Mamak Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, durumu Asım Balcı’nın kendine telefonla ilettiğini belirtirken yapılan işlemlere tepki gösterdi.

"Ona bu talimatı kim veriyorsa, buradan kınıyorum"

“Dosyayı bir şekilde Meclis’e getireceğiz, komisyondan geçireceğiz” diye Köse şunları söyledi;

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü’nden, Altındağ İmar Müdürlüğünü telefonla aramışlar ve demişler ki: SolFaSol Kirazlıtepe, imar dosyasını ilçesine iade ediyoruz demişler. Burada Sayın Başkan Asım Başkanımız bu konunun beklediğini dolayısıyla Meclis’e biran evvel havale edilmesi gerektiğini söyledi. Tabi şöyle söylüyor Asım Başkan boşa konuşuyoruz demek ki diyor o kadar birlik beraberlik ortak alanlardan bahsettik diyor. Günlerdir bekliyor dosyalar burada biz konuştuğumuz için dosyayı tekrar ilçeye iade ettiler hiçbir açıklama yapmadan diyor. Dolayısıyla bir üzüntüsünü dile getirdi maalesef bu konu ciddi problemli konu. Kimse o imar dairesindekiler bunu hangi hadle yapıyorsa, hangi yetkiyle yapıyorsa, ona bu talimatı kim veriyorsa, buradan kınıyorum. O dosyayı bir şekilde Meclis’e getireceğiz, komisyondan geçireceğiz ve o kararı alacağız buna da o imardaki memur mu, daire başkanı mı kimse bunun gücü yetmeyecek. Böyle bir terbiyesizliği ilgili kişi kimse iade ediyorum. Yazıktır burada Asım Bey o kadar güzel bir konuşma yaptı bu mudur bunun karşılığı? Yani beraber bu işleri yapacağızın karşılığı bu mudur? Gerçekten çok yazık ben konuya dikkat çekmek istedim Asım Bey’inde selamı var.

http://www.ankaramasasi.com/haber/383786/baskan-balcinin-konusmasinin-ardindan-buyuksehir-dosyalari-gonderdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.