Mansur Yavaş: Bu kadar uzun toplantı olmaz

ABB Başkanı Mansur Yavaş, ABB Meclis toplantısının uzun sürmesine tepki gösterirken "Pandemi döneminde bu kadar uzun toplantı olmaz" dedi.
Ankara Masası
|
24 Kasım 2020, Salı - 00:27
Mansur Yavaş: Bu kadar uzun toplantı olmaz
Saat 15.00'da başlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı Kasım Ayı 15. Birleşimi, 10 saatin üzerinde sürmesine Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Başkanı Mansur Yavaş, tepki gösterdi.

Yavaş, toplantı salonunun şartları nedeniyle pandemi döneminde bu kadar uzun toplantılar yapılmaması gerektiğini söyledi.

"Bu virüsün yayılması için en elverişli ortam"

"Kendi canınıza da yazık, personelin canına da yazık, hepinizin canına yazık" diyen  Yavaş "Değerli arkadaşlar bütün Ankara bizi izledi. Böyle bir pandemi döneminde bu kadar uzun süre toplantı olmaz. Biz bunu daha önce grup başkanı arkadaşlara ilettik. Neden olmaz? Burası tek klimayla ısınıyor veya havalandırılıyor. Bu virüsün yayılması için en elverişli ortam. Kendi canınıza da yazık, personelin canına da yazık, hepinizin canına yazık. Kaç tane burada arkadaşımız, belediye başkanımız bakın koronavirüs oldu, tedavi oldu. Allah korusun. Daha dikkatli olmamız gerekiyor diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/383836/mansur-yavas-bu-kadar-uzun-toplanti-olmaz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.