Bahçeli'den Alaattin Çakıcı açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır." dedi.
Ankara Masası
|
24 Kasım 2020, Salı - 11:15
Bahçeli'den Alaattin Çakıcı açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Alaattin Çakıcı tartışmalarına değindi. Bahçeli'nin hedefinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı.

 "Kılıçdaroğlu anlar mı bilmeme ama..."

CHP liderinin her sözünün gerçek dışı olduğunu ifade eden Bahçeli, "Tekrardan ifade ediyorum Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır, bu bir. Alaattin Çakıcı şehidimizin oğludur, bu iki. Alaattin Çakıcı vatan ve millet sevdalısıdır, bu üç. Alaattin Çakıcı üzerine atılı suçların bedelini yaklaşık 20 yıl cezaevinde kalarak ödemiş bir ülküdaşımızdır, bu da dört. Kılıçdaroğlu anlar mı bilmeme ama yine de söylemek durumundayım: Ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz, olamaz" dedi.

"Kılıçdaroğlu'nun fezlekesi karara bağlansın"

"Ne hazin ve hüsran verici bir çelişkidir ki Kılıçdaroğlu’na göre terörist Demirtaş hakkındaki iddianameleri bir madalya olarak göğsünde taşımalıdır. İP Başkanı’nın evine de kahvaltıya gidebilecektir. Peki, asıl mafya, asıl yeraltı dünyasının elamanı Demirtaş değil midir?" diye soran Bahçeli, "Kılıçdaroğlu hakkındaki fezlekenin TBMM'ye gelmesi önemli bir gelişmedir. Acil beklentimiz, Kılıçdaroğlu hakkında düzenlenen fezlekenin Genel Kurula kısa süre içinde intikal etmesi ve karara bağlanmasıdır." değerlendirmesini yaptı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/384363/bahceliden-alaattin-cakici-aciklamasi

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.