Başkan Şimşek: “Halkımıza her türlü imkânı sağlamak için gayret ediyoruz”

Ankara Masası
|
04 Nisan 2020, Cumartesi - 17:18
Başkan Şimşek: “Halkımıza her türlü imkânı sağlamak için gayret ediyoruz”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Dezavantajlı birey ve ailelerimizin doğumdan ölüme her anlarında yanlarında olup her türlü imkânı sağlamak için gayret ediyoruz” dedi.  

  Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, göreve başlamasının birinci yılı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Gölbaşı halkına teşekkür eden Şimşek, belediye yönetiminin kaynaklarını etkin, ekonomik ve verimli kullanarak Gölbaşı’nda yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini arttırmayı amaçladıklarını belirtti.  “100. Yılın Model Kenti Gölbaşı” vizyonuyla hareket ettiklerini aktaran Şimşek, önceki dönemde başlatılan projeleri tamamlayarak yeni yatırımlara hız verdiklerini bildirdi.

Sosyal projeleri güçlendirdiklerinin de altını çizen Şimşek,  “Tüm faaliyetlerimizde ekonomik gücümüzü, toplumsal faydayı en geniş tabana yaymak ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için kullandık. Bunu yaparken de tasarruf ilkemizden ödün vermedik. Hesap sorulabilen ve hesap verebilen bir yönetim yapısı oluşturduk. Ortak akıl düsturunu ve bilimi, en gerçek yol gösterici olarak benimsedik” ifadelerini kullandı.

  Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Belediyeciliğin asli görevlerinin yanı sıra ilçe sınırları içerisinde yaşayan tüm halkımızın, dezavantajlı birey ve ailelerimizin doğumdan ölüme sosyal belediyecilik adına her anlarında yanlarında olup her türlü imkânı sağlamak için gayret ediyoruz. Bütün bu çalışmalarımızı, vatan sevgisiyle yoğrulmuş millete hizmet anlayışımızla, Gölbaşı’nda kurulmuş kentsel altyapıyı Cumhuriyet’in 100. Yılına hızla yaklaşırken atılması çok daha büyük adımların temeli olarak görüyoruz” açıklamasında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/3846/baskan-simsek-halkimiza-her-turlu-imkani-saglamak-icin-gayret-ediyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.