Mamak'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği

Mamak Belediyesince, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla özel bir program düzenlendi. Programın sonunda bir dönem öğretmenlik yapan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'ye büyük bir sürpriz yapıldı.
IHA-20201125AW174265
|
25 Kasım 2020, Çarşamba - 10:47
Mamak'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği

Mamak Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde program düzenledi. Geçtiğimiz ay kurulan Mamak Kent Orkestrası'nın ilk kez sahne aldığı programda  Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, ortaokul öğretmeni Osman Coşkunoğlu’nun Öğretmenler Günü’nü kutladı.

"Öğrettikleriyle halkımız için çalışacağız"

Öğretmeni Coşkunoğlu’ndan çok şey öğrendiğini ifade eden Başkan Köse “Üzerimde büyük emekleri olan kıymetli ortaokul öğretmenimle bu özel günde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Osman öğretmenimiz bizlere ülkesi ve milleti için çalışmanın nedenli kutsal bir görev olduğunu öğretti. Onun öğretileriyle birlikte halkımız için çalışacak, insanımıza hizmet etmenin onurunu yaşayacağız" dedi.

"Eğitime özel önem veriyoruz" 

Bilgi yanında tecrübe ve irfanla çocuklar ve gençleri geleceğe hazırlama mesleği olan öğretmenliğin değerinin her daim bilindiğini dile getiren Başkan Köse, "Mamak Belediyesi olarak eğitime özel önem veriyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim hayatlarını sürdürürken mutlu olacakları bir Mamak’ı oluşturuyoruz. Öğretmenlerimizle birlikte Güzel Mamak’ın çocuklarına tüm enerjimizle hizmet edeceğiz" diye konuştu.

Öğretmen Coşkunoğlu ise, “Öğrencim ve Belediye Başkanımız Murat’ın başarılı olacağına ve çok güzel hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum. Dualarım kendisiyle” şeklinde konuştu. 

Programın sonunda kendisi de bir dönem öğretmenlik yapan Başkan Köse’ye öğrencileri ve öğrencilerinin öğrencileri tarafından sürpriz yapıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/386970/mamakta-24-kasim-ogretmenler-gunu-etkinligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.