Akşener: Biz seçim istiyoruz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Ziyaret ardından kameraların karşısına geçen Akşener, "Biz seçim istiyoruz" dedi.
Ankara Masası
|
25 Kasım 2020, Çarşamba - 11:57
Akşener: Biz seçim istiyoruz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir araya geldi. İki lideri İYİ Parti Genel Merkezi'ndeki görüşme sonrası kameraların karşısına geçti.

Akşener'den erken seçim açıklaması

Erken seçim tartışmaları sorulan Akşener, "Seçimler konusunda Bahçeli çıkıp hadi seçim dendiği zaman bunu sayın Erdoğan’ın göze alması mümkün görülmüyor, durum gerçekten kötü. Ben 20 Ocak 2020’den beri esnaf geziyorum. Esnaf aç, dükkanlar siftah yapmadan kapanıyor. Kredilerin geri ödeme zamanı. Bu yolun sonu görülüyor. Biz seçim istiyoruz. Liyakat yok, şeffaflık yok. Tek kişinin iki dudağının arasında bir ülke. Hesap verebilirlik, adalet, hukukun üstünlüğü yok. Bizim konumumuzda ülkelerin binde 75 ile borçlandığı dünyada yüzde 7,5 ile para bulmak zorunda olan bir Türkiye ile karşı karşıyayız. Bu iktidar sistematiğinin değişmesi için seçim istiyoruz. Ama bizim sayımız seçim için yetmiyor." dedi. 

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili sorusuna ise "Biz bir anayasa çalışması yapmadık ki, nerede anayasa taslağı çıkarın gösterin." cevabını verdi. 
http://www.ankaramasasi.com/haber/387293/aksener-biz-secim-istiyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.