Irak Milli Basketbol Takımı, Etimesgut’la karşılaştı

Etimesgut Belediyesi Devlet Bahçeli Eğitim, Spor ve Yaşam Merkezi’nde, Etimesgut Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı ve Irak Milli Basketbol takımlarının hazırlık karşılaşmaları yapıldı.
Zeliha Demirci
|
25 Kasım 2020, Çarşamba - 15:04
Irak Milli Basketbol Takımı, Etimesgut’la karşılaştı

Etimesgut Belediyesi Devlet Bahçeli Eğitim, Spor ve Yaşam Merkezi’nin ev sahipliğinde basketbol turnuvaları yapıldı. FİBA Asya Basketbol Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Ankara’da bulunan Irak Milli Basketbol Takımı, TB 2 L’de mücadele eden Etimesgut Belediyespor Basketbol Takımı, Başkent Yenişehir ve Anadolu Kaplanları Basketbol Takımları ile 4’lü mini turnuvada hazırlık maçları yaptı. Turnuvanın galibi ise Etimesgut Belediyespor oldu. Devlet Bahçeli Tesisleri’ndeki maçları Maçı Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de izledi.

Etimesgut yola şampiyonluk parolasıyla çıktı

Irak Milli Takım Koçu Aziz Bekir ve maçlara katılan takımların antrenör ve yöneticileri belediyenin tesislerine hayran kaldıklarını ifade ederken, “Sportif başarılar için böyle tesisler gereklidir. Şampiyon takımlar böyle tesislerden çıkar. Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Enver Demirel’i tebrik ediyoruz.” İfadelerini kullandı. Aziz Bekir, Başkan Demirel’e spora verdiği destekten dolayı plaket takdi etti.

Başkan Demirel ise, Irak Milli takımını Etimesgut’ta ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek “Sporda başarı için tesisleşme çok önemlidir. Biz de belediye olarak ilçemize basketbol maçlarının da yapıldığı Devlet Bahçeli Tesislerimiz gibi birçok tesis kazandırdık. Etimesgut Belediyesi Gelişim Spor Kulübümüzü oluşturduk. Basketbol takımımız da bu yıl 2. Lig’de mücadele edecek. Şampiyonluk parolasıyla çıktığı yolda basketbol takımımıza, hazırlık maçlarına katılan Irak Milli Takımına ve diğer takımlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/387889/irak-milli-basketbol-takimi-etimesgutla-karsilasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.