Şereflikoçhisar'da ağaçlandırma çalışmaları hızlandırıldı

Daha yeşil bir Şereflikoçhisar için ilçede sürdürülen ağaçlandırma çalışmaları hızla devam ediyor.
Zeliha Demirci
|
25 Kasım 2020, Çarşamba - 16:47
Şereflikoçhisar'da ağaçlandırma çalışmaları hızlandırıldı

Şereflikoçhisar  Belediye Başkanı Memiş Çelik’in ilçe genelinde başlattığı ağaçlandırma, yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları hızla devam ediyor. Şereflikoçhisar’ın daha yeşil bir görünüme kavuşturulabilmesi için ağaç fidanı dikim çalışmaları sürdürülüyor.

Belediye Başkanımız Sayın Memiş Çelik ağaçlandırma çalışmalarıyla alakalı yaptığı açıklamasında yüz binlerce fidanın toprakla buluşturulacağını belirterek ‘’İlçemizde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına büyük önem veriyoruz, bugün toprakla buluşturduğumuz fidanlar yarın Şereflikoçhisar’a nefes olacak. Bu bağlamda yürüttüğümüz çalışmalarda boğaz mevkiinde yaklaşık 35 Bin adet, 4 yaşındaki fidanlarımız toprakla buluşturmaya devam ediyoruz. Dikilen fidanlarımızın bakım ve sulama ihtiyaçlarını yine ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Yeşillendirme çalışmalarının da devam ettiğine değinen Belediye Başkanı Memiş Çelik, “Bir şehrin aynası o şehrin girişleri, ana arter yollarıdır. Yeni sanayi sitesi mevkiinde kıraç ve bakımsız bir görünümde bulunan alanlarda çimlendirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz, E-90 karayolu kenarında bulunan parklarımızda yeşillendirme, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmalarımızı sürdürerek ilçemizin çehresini güzelleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/388150/sereflikochisarda-agaclandirma-calismalari-hizlandirildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.