MKE Ankaragücü, Trabzonspor'u ağırlayacak

MKE Ankaragücü, Süper Lig'in 10. haftasında yarın Trabzonspor'u konuk edecek.
Zeliha Demirci
|
26 Kasım 2020, Perşembe - 11:32
MKE Ankaragücü, Trabzonspor'u ağırlayacak

MKE Ankaragücü, yarın Trabzonspor'u konuk ederek, Süper Lig 10 hafta karşılaşmasına çıkacak. Süper Lig'de 7 maça çıkan sarı-lacivertliler, 2 beraberlik, 5 yenilgi yaşadı. Ligde galibiyeti bulunmayan tek takım konumundaki MKE Ankaragücü, 2 puanla 21. ve son sırada yer alıyor. Geçen hafta Göztepe'ye deplasmanda 3-1 yenilen ve teknik direktör Fuat Çapa'yla yollarını ayıran Ankaragücü’nün, Trabzonspor’la olacak maçının başında kulübün yardımcı antrenörleri olacak.

Trabzonspor maçı öncesi cezalı oyuncusu bulunmayan başkent ekibinde, sakatlıkları devam eden Assane Diousse ve Joseph Paintsil son antrenmana katılmadı. Eryaman Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak haftanın açılış maçını hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

MKE Ankaragücü 10 yıldan fazla süredir kazanamıyor


MKE Ankaragücü, 2010 yılından bu yana Trabzonspor'u mağlup edemiyor. Rakibi karşısında son galibiyetini 1 Mayıs 2010'da sahasında 1-0'lık skorla alan sarı-lacivertliler, daha sonraki 8 maçta 3 beraberlik, 5 yenilgi yaşadı.
Başkent temsilcisi, 10 yılı aşkın süredir yenemediği rakibi karşısında galibiyet hasretini bitirmek için de mücadele edecek.
http://www.ankaramasasi.com/haber/390815/mke-ankaragucu-trabzonsporu-agirlayacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.