Halk otobüsü sürücüsüne copla saldırdı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir otomobil sürücüsü, trafikte tartıştığı özel halk otobüsü şoförüne copla saldırdı. Saldırı sonrasında otobüs şoförü kolundan yaralandı.
Ankara Masası
|
27 Kasım 2020, Cuma - 00:28
Halk otobüsü sürücüsüne copla saldırdı
Olay Kocaeli’nin Gebze ilçesi Sultan Orhan Mahallesi İlyasbey Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, özel halk otobüsü Onur T. yeşil ışık yanmasına rağmen hareket etmeyen ön taraftaki otomobili korona çalarak ikaz etti.

Korna çalınmasına sinirlenen otomobil sürücüsü, Onur T. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın şiddetlenmesiyle otomobil sürücüsü aracındaki copla halk otobüsüne vurmaya başladı.


Aracına vurulduğunu gören Onur T. sürücüyü uyarırken koluna darbe aldı. Onur T. otobüsün camını kapatarak saldırıdan kurtuldu.

Saldırgan otomobil sürücü daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

Saldırının ardından karakola giden 3 çocuk babası Onur T., 5 gün iş göremez raporu aldı.

"Şahıstan sonuna kadar şikayetçiyim"

Saldırı anını anlatan halk otobüsü şoförü Onur Turluk, “Saat 18.00 sularında şüpheli bir şahıs tarafından darp edildim. Sadece önümde yeşil ışık yanmasına rağmen durduğu için ben de korna çalarak kendisini ikaz etim. İkaz ettikten sonra şahıs aracıyla önümü kesip önce arabaya vurmaya başladı. Aracıma vurunca ben de otobüsün şoför koltuğundaki yan camı açtım ve açmamla copu bileğime yemem bir oldu. Aldığım cop darbesiyle camı tekrar kapattım. Zaten şahsın darp ettiği görüntülerde de var. 5 gün iş göremez raporu aldım. Şahıstan sonuna kadar şikayetçiyim. Gerekli evrakları da emniyete ilettim görüntülerle birlikte. Böyle şahısların, böyle şehir zorbalarının bulunmasını ve bir an önce cezalandırılmasını istiyorum. Bizler emekçi insanlarız ve her gün bu sorunları yaşamaktan bıktık artık. Kolumun halini görüyorsunuz, şu an çalışamayacağım” dedi.
http://www.ankaramasasi.com/haber/393108/halk-otobusu-surucusune-copla-saldirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.