Murat Köse: Kooperatiflerimize destek veriyoruz

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamak’ta kadınlarımızın üretime destek vermesi, kendi ürettiği ürünleri pazarlaması, bunların satışının yapılması konusunda kooperatiflerimize destek veriyoruz.” dedi.
Ankara Masası
|
27 Kasım 2020, Cuma - 11:54
Murat Köse: Kooperatiflerimize destek veriyoruz
Ankara Kadın Kooperatifleri Çalıştayı başladı. 

Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, kadın kooperatiflerinin özellikle son yıllarda çok fazla önce çıktığına işaret etti.

"Kadın kooperatiflerimize destek veriyoruz" 

Kadın istihdamının arttırılması ve kadının üretime dahil edilmesinin yanı sıra üretim yapan kadının özel bir projede yer almasının çok önemli olduğunu vurgulayan Köse, "Biz de Mamak’ta kadınlarımızın üretime destek vermesi, kendi ürettiği ürünleri pazarlaması, bunların satışının yapılması konusunda kooperatiflerimize destek veriyoruz." dedi. 

Ankara Kadın Kooperatifleri Birliği düşüncesi

Ankara’nın değişik ilçelerinde kadın kooperatifleri olduğunu ve bunları bir araya getirebilmek düşüncesi ile çalıştayı düzenlediklerini ifade eden Köse, Ankara Kadın Kooperatifleri Birliği noktasında ortak akıl oluşturmak istediklerini söyledi. Köse, "

"Çalıştay çerçevesinde sunumlar olacak, bunları değerlendireceğiz. Sürecin sonunda da bir birlik oluşturma konusunda fikrimizi geliştireceğiz." diye ekledi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/393639/murat-kose-kooperatiflerimize-destek-veriyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.