AK Partili Zeynep Yıldız koronadan korunmanın şifrelerini verdi

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, "Ben korona geçirmedim. Bunun sebebi Kalecik pekmezi, Güdül tarhanası, Kızılcahamam bazlaması. Çubuk turşunu unutmayalım. Onun da probiyotik etkisi var. Sağlıklı beslendikçe bizim de bağışıklığımız artıyor " dedi.
Ankara Masası
|
27 Kasım 2020, Cuma - 14:56
AK Partili Zeynep Yıldız koronadan korunmanın şifrelerini verdi
Mamak Belediyesi tarafından Ankara Kadın Kooperatifleri Çalıştayı düzenlendi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin açılış konuşması ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, ev sahipliğinden dolayı Başkan Köse'ye teşekkür etti. 


"El ele verirsek çok kaliteli ürünler ortaya koyarız"

AK Parti Kadın Kolları'nın öncülüğünde Ankara'daki her ilçede kadın kooperatiflerini tek tek dinlediklerini belirten Yıldız, "Her ilçenin kendine has özelliği nedir, bunu kendi içimizde analiz etmeye çalıştık.  Zaten kadın kollarımızın yürüttüğü bir çalışma vardı. Pandemi dolayısıyla büyük bir parantez açmak zorunda kaldık. Çünkü kadınlarımız üretmek için belirli noktalarda bir araya gelemiyor. Üretseler nakliyeler gibi çeşitli noktalarda problemler çıkıyor. Tek başıma benim halledebileceğim bir sorun değil bu, el ele verirsek çok kaliteli, herkesin talep edebileceği, herkesin almak isteyeceği ürünler ortaya koyarız." dedi. 


"Kalecik pekmezi, Güdül tarhanası, Kızılcahamam bazlaması"

Kadın kooperatiflerinin pandemiden sonra çok daha değerli bir yere geldiğini savunan Yıldız, "Çünkü herkes sağlıklı ve doğal beslenmenin yollarını denemeye başladı. Ben korona geçirmedim. Bunun sebebi Kalecik pekmezi, Güdül tarhanası, Kızılcahamam bazlaması. Hakikaten sağlıklı beslendikçe bizim de bağışıklığımız artıyor belirli noktalarda. Bu arada Çubuk turşunu unutmayalım. Onun da probiyotik etkisi var." ifadelerini kullandı.

Sistemli bir planlama ile kadın kooperatifleri için çok daha iyi şeyler yapacaklarının altını çizen Yıldız, "Çünkü kadın kooperatiflerinin kadınların fıtratına uygun bir istihdam modeli olduğunu düşünüyorum." diye ekledi. 
http://www.ankaramasasi.com/haber/394922/ak-partili-zeynep-yildiz-koronadan-korunmanin-sifrelerini-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.