Ankara Ülkü Ocakları fidan dikti

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı, Atatürk Orman Çiftliği'nde kurulan Ankara Ülkü Ocakları Hatıra Ormanı'nda fidan dikimi gerçekleştirdi.
Ankara Masası
|
27 Kasım 2020, Cuma - 19:04
Ankara Ülkü Ocakları fidan dikti

Atatürk Orman Çiftliği'nde Ülkü Ocakları PKK’lı teröristlerin yaktığı ormanları tekrar yeşertmek için başlattığı seferberlik kapsamında fidan dikimi gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen etkinliğe Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel, MHP'li belediye başkanları, ilçe başkanları ve Ülkü Ocakları Ankara ilçe başkanları da katıldı.

"Dört bir yanda fidan dikim faaliyetimizi gerçekleştirdik"

Etkinlikte konuşan Ahmet Yiğit Yıldırım, Türkiye’nin dört bir tarafında faaliyetlerin yürütüleceğini ifade ederken "Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in 103. doğum yıl dönümünde, liderimiz Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Türkiye'nin dört bir tarafında fidan dikim faaliyetimizi gerçekleştirdik." diye konuştu.

"Geleceğimizi karartmak istediler"

Ülkü Ocakları dünyaya örnek olacak bir seferberlik başlattığını söyleyen Yıldırım, "Dünyanın en büyük gençlik teşkilatı Ülkü Ocakları, emperyalist devletlerin desteklediği PKK terör örgütü tarafından yakılan ormanlarımızı tekrardan yeşerterek, dünyaya örnek bir seferberlik göstermiştir. Ormanlarımızı yaktılar, çünkü geleceğimizi karartmak istediler." Dedi.

Yıldırım, Alparslan Türkeş'in doğum yıl dönümü 25 Kasım münasebetiyle 100 bin civarında fidanı toprakla buluşturduklarını açıkladı.

"Dokuz ışığa ithafen..."

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel ise "Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş'in bizlere yol gösterici olarak sunduğu dokuz ışığa ithafen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, başbuğumuz Alparslan Türkeş, liderimiz Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım anısına dokuzar fidanı toprakla buluşturduk." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/395722/ankara-ulku-ocaklari-fidan-dikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.