Altındağ'da pazarlar sıkı denetim altında

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, koronavirüs salgını önlemleriyle ilgili olarak "Kurulan her semt pazarımızda tedbirlere uyulup uyulmadığına çok dikkat ediyoruz" dedi.
IHA-20201128AW176980
|
28 Kasım 2020, Cumartesi - 09:57
Altındağ'da pazarlar sıkı denetim altında

Altındağ Belediyesi, koronavirüs tedbirleri çerçevesinde semt pazarlarında denetimi elden bırakmıyor. Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle birlikte semt pazarlarında maske kullanımı, sosyal mesafe, sigara ve hijyen denetşmi gerçekleştiren  Altındağ Belediyesi Zabıtası pazara giriş çıkış yapan vatandaşlara ve esnafın ateşini de ölçüyor. 

"Sadece tedbir almakla kalmadık"

Tedbirler hakkında açıklamalarda bulunan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Pazar yerlerinde kontrolsüz giriş ve çıkışları daha önce engellemiştik. Pazar yerlerimizdeki tezgahları da, araları en az 3 metre olacak şekilde yerleştirmiştik. Bu tedbirler vatandaşlarımız ve esnaflarımız tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Ancak sadece tedbir almakla kalmadık, bu tedbirlere uyulup uyulmadığını sık sık denetledik. Zabıta ekiplerimiz bu konularla ilgili olarak sürekli denetimde, 24 saat görev başında. Kurulan her semt pazarımızda tedbirlere uyulup uyulmadığına çok dikkat ediyoruz. Gereken tüm hijyen önlemlerinin de hayata geçirildiği semt pazarlarımızda ayrıca, esnafların ve vatandaşlarımızın maske kullanmasına dikkat ediyor, semt pazarlarına yerleştirdiğimiz el dezenfektanının kullanılmasına büyük özen gösteriyoruz. Pazara giren herkesin ve pazar esnafımızın ateşini de ölçüyoruz" diye konuştu.

"Her şey halk sağlığı için"

Semt pazarlarında alınan önlemlerden ve Altındağ Belediyesi’nin aralıksız sürdürdüğü denetimlerden vatandaşların büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Başkan Asım Balcı, şu şekilde devam etti: "Bu günleri daha çabuk ve hiç zarar görmeden atlatabilmemiz için vatandaşlarımızın da bizimle olumlu işbirliği yapması çok önemli... Biz önlemleri alıyoruz, Altındağlı hemşehrilerimiz de sağ olsunlar, anlayışla ve özenle gerekeni yapıyor. İş birliğimizin daha güzel sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Her şey korona virüsle mücadele için, her şey halk sağlığı için."

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/396126/altindagda-pazarlar-siki-denetim-altinda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.