Trabzonsporlu futbolcular, mutfaktaki hünerlerini sergiledi

Ankara Masası
|
06 Nisan 2020, Pazartesi - 14:00
Trabzonsporlu futbolcular, mutfaktaki hünerlerini sergiledi

Süper Lig’in Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmesi sonucu vakitlerini evde geçiren futbolcular, günlerini çeşitli aktivitelerle değerlendiriyorlar. Trabzonsporlu futbolcular mutfaktaki hünerlerini sergileyerek birbirlerine meydan okudular.

Süper Lig'e ara verilmesi nedeniyle eve kapanan futbol kulüplerinin oyuncuları, mutfakta zaman geçirmeye başladı. Trabzonsporlu futbolcular mutfaktaki hünerlerini sergileyerek takım arkadaşlarına meydan okudular.

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Hüseyin Türkmen, mutfakta yemek yaparak, takım arkadaşı Doğan Erdoğan'a sosyal medyadan meydan okudu. Erdoğan ise hünerlerini sergiledikten sonra pası Uğurcan Çakır'a gönderdi.

Doğan Erdoğan, Hüseyin Türkmen'in annesini yanına alarak çok güzel yemek yaptıklarını belirterek, "Ben ise tek başıma burada bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bana pas atıyorsun. Elimden geleni yapacağım, bak yanımda kimse yok. Yanımda annem yok" ifadelerini kullandı.

Türkmen'in verdiği mutfak pasına et sote yaparak karşılık veren Doğan Erdoğan ise pası takım arkadaşı kaleci Uğurcan Çakır'a atarak, "Kalecilik yeteneklerini yemekte de göstermesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/3963/trabzonsporlu-futbolcular-mutfaktaki-hunerlerini-sergiledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.