Murat Köse'den Mansur Yavaş'a: Bu ne zavallılık

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabından ASKİ'nin vatandaşlara gönderdiğini belirttiği bir mesajı paylaşarak "Bu ne zavallılık. Bu ne trajikomik bir durum" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
28 Kasım 2020, Cumartesi - 11:20
Murat Köse'den Mansur Yavaş'a: Bu ne zavallılık
Ankara'nın Mamak ilçesinde ASKİ tarafından ilçede kazı yapıldıktan sonra asfalt dökülmeyen bölgeler Mamak Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni karşı karşıya getirdi. Mamak Belediyesi söz konusu alanlara pankart asarak Büyükşehir'e  asfalt dökmesi konusunda süre tanıdı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada ise  “Bu çalışmalarda kazılan yerler kapatılırken, toprağın oturması ve tekrar kazılmaması için bir süre gerekmektedir. Çünkü bizim için kamu kaynakları ve yetim hakkı değerlidir. Bundan siyasi çıkar elde etmeye çalışan ve ilçesine henüz tek çivi dahi çakmayan Mamak Belediye Başkanı, bırakın kazılan yerleri, kendi sorumluluğunda olan sokaklara milletin parasıyla pankartlar asarak aleni olarak yalan söylemlerde bulunmakta, Ankara Büyükşehir Belediyesinin asfalt dökmediği algısını yaymaya çalışmaktadır”  denildi.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yaşanan pankart kriziyle ilgili sosyal medyadan açıklamada bulundu. Köse, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı etiketlediği mesajında "Büyükşehir 2021 yılı bütçe toplantısında sorduğum sorulara, ASKİ abonelerine gönderdiği bu mesajla cevap vermiş. Bu ne ZAVALLILIK. Bu ne TRAJİKOMİK bir durum. Hala sorularıma cevap veremediniz. Yeni sorularım da var. BU SEFER İYİ HAZIRLANIN" ifadelerini kullandı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/396463/murat-koseden-mansur-yavasa-bu-ne-zavallilik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.