Kılıçdaroğlu: Esnafın CHP'ye mesafeli olduğunu biliyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Esnaf kardeşlerimin CHP'ye biraz mesafeli olduklarını biliyorum. Benim sizden isteğim, eğer var olan sorunlarınızı çözmek istiyorsanız, kazanmak istiyorsanız, alın terinizin karşılığını almak istiyorsanız oyunuzun rengini değiştireceksiniz." dedi.
Ankara Masası
|
28 Kasım 2020, Cumartesi - 12:52
Kılıçdaroğlu: Esnafın CHP'ye mesafeli olduğunu biliyorum
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana esnaf buluşmasına katıldı. Gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP lideri,  Borsa İstanbul’un yüzde 10’luk payının Katar'a verilmesine tepki gösterdi.

"Her oy haram olur"

Kılıçdaroğlu, "Borsa İstanbul'un Katarlılara satıyorsunuz.. Gayet güzel. İhale yaptınız mı? Belki başka bir ülke gelip diyecekti ki ben şu kadar veriyorum. Niye ihale yapmadılar. Siz bu soruyu sormazsanız, bu sorunun cevabını almazsanız, bu sorunun cevabını vermeyen siyasi organa oy veremezsiniz. Verdiğiniz her oy.. Bakın inançla söylüyorum, her oy haram olur. Her oy haram olur..." dedi.

"Oyunuzun rengini değiştireceksiniz" 

Konuşmasını bir bölümünde esnafın CHP'ye mesafeli olduğunu bildiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Benim sizden isteğim, eğer var olan sorunlarınızı çözmek istiyorsanız, kazanmak istiyorsanız, alın terinizin karşılığını almak istiyorsanız oyunuzun rengini değiştireceksiniz." şeklinde konuştu.
http://www.ankaramasasi.com/haber/396884/kilicdaroglu-esnafin-chpye-mesafeli-oldugunu-biliyorum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.