Mamak’ın sokaklarında koronavirüs temizliği devam ediyor

Küresel bir tehdit olan koronavirüse karşı hijyen çalışmalarına devam eden Mamak Belediyesi, cadde, sokak ve çöp konteynerlerini deterjanlı sularla yıkıyor ve dezenfekte ediyor.
Büşra Bayrak
|
30 Kasım 2020, Pazartesi - 10:50
Mamak’ın sokaklarında koronavirüs temizliği devam ediyor

Koronavirüsüne karşı alınan önlemleri kat kat artıran Mamak Belediyesi, dezenfekte işlemlerini vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklarda da sürdürüyor.

Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından cadde, sokaklar, çöp konteynerleri, çocuk oyun parkları ve camilerin içi ve dışı yıkanıyor, ardından da virüs ve bakterilere karşı dezenfekte işlemleri yapılıyor.

"Gelecek nesillere güzel kentler bırakmalıyız"

Koronavirüsle mücadele kapsamında başlattıkları önleyici tedbirlerin büyük bir titizlikle devam ettiğini belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “ Güzel Mamak’ımıza toz kondurmamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehirlerimizi daha yaşanır bir hale getirmek için temiz tutmalıyız. Yaşam alanlarımızı koruyup gelecek nesillere güzel kentler bırakmalıyız. Mesai mefhumu tanımaksızın sokaklarda gece gündüz demeden vatandaşımızın daha sağlıklı yaşaması ve daha temiz, daha huzurlu, daha güzel bir Mamak için çalışıyoruz”  diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/407194/mamakin-sokaklarinda-koronavirus-temizligi-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.