Serdar Tuncer, Youtube televizyonu kurdu

TV Programcısı Serdar Tuncer, MyMecra adı altında Youtube televizyonu kurdu. Kanalda Ömer Tuğrul İnançer'den Kadir Çöpdemir ve İbrahim Kalın'a kadar bir çok isim yer alacak.
Ankara Masası
|
30 Kasım 2020, Pazartesi - 13:27
Serdar Tuncer, Youtube televizyonu kurdu
TV Programcısı Serdar Tuncer, Youtube'a adım attı. Tuncer, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında MyMecra adı altındaki Youtube televizyonunun müjdesini verdi. Kanalın paylaşılan "Beraber Yürüyelim" başlıklı tanıtım videosu ise kısa sürede 65 bin görüntülenme aldı. Videodaki heyecanlı tavrı dikkat çeken Tuncer, yer yer duygusal anlar yaşadı.


"21 Aralık'ta dünyayı selamlayacağız"  

"Bir Youtube televizyonu kurmalıyız dedik. 3-4 senedir hayalini kurduğumuz, acaba nasıl olur dediğimiz fikir olgunlaştı. Allah nasip ederse 21 Aralık'ta dünyayı selamlayacağız." diyen Tuncer,  başarı için dört şey gerektiğini ifade etti. Bunları "Zaman, mekan, imkan, ihvan" olarak açıklayan Tuncer, "Zaman, dört yıldır demlenen işi yapmanın zamanı geldi. İmkan çok yok, hala yok ama o da olacak. Mekan, şu an içinde bulunduğumuz mekan youtube kanalımızın stüdyosu. İhvan, o da yol arkadaşı. Beraber yürüyeceğin kişiler. Yoldaşlar da bir araya geldi" ifadelerini kullandı. 

MyMecra'da kimler olacak?


"Bir televizyon kanalının bile bir araya getirmekte güçlü çekeceği isimleri bir araya getirdik." diye ekleyen Tuncer, sözlerinin devamında duygusal anlar yaşadı. Kanalın kuruluş aşamasında sarf ettiği gayreti anlatan Tuncer'in gözleri doldu. MyMecra  adlı Youtube kanalında Ömer Tuğrul İnançer'den Hayati İnanç'a, Kadir Çöpdemir'den Uğur Işılak'a, Yusuf Kaplan'dan Ahmet Özhan'a, Bertan Rona'dan Ahmet Rasim Küçükusta'ya, İsmail Kılıçarslan'dan Ozan Bodur'a, Nurullah Genç'ten Yasin Pişkin'e, Orhan Karaağaç'tan İbrahim Kalın'a kadar bir çok isim yer alacak.

Kanalın Ramazan ayında aralıksız yayın yapması planlanıyor. 






http://www.ankaramasasi.com/haber/407643/serdar-tuncer-youtube-televizyonu-kurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
hüseyin pecenek
13 Eylül 2021, 02:30
cok güzel olmus güzel mayalanmis insanlarla cikilmis mayasi güzel ekmegin tadi baska cok baka olur cünkü hic katik olmadan da yenir allah yolunuzu acik etsin erenler