Murat Köse ABB'yi ti'ye aldı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabından paylaştığı videolar ile asfalt gerilimi üzerinden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni hedef aldı.
Ankara Masası
|
30 Kasım 2020, Pazartesi - 15:10
Murat Köse ABB'yi ti'ye aldı
Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Mamak Belediyesi arasındaki asfalt gerilimi devam ediyor. ASKİ tarafından ilçede kazı yapıldıktan sonra asfalt dökülmeyen noktalara kırmızı bayrak diken Mamak Belediyesi şimdi de hazırladığı videolar ile ABB'yi ti'ye aldı.



Çukurlar basketbol potasına benzetildi

Söz konusu videolarda bazı sporcuların bozuk yollardaki zorlu performansları yer alıyor. Doldurulmamış çukurlar basketbol potasına moloz yığınları ise amatör dağcılık sporuna benzetiliyor. 



"Büyükşehir’in asfalt atmadığı her sokağı ve caddeyi paylaşıyoruz"

Videoları sosyal medya hesabından paylaşan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Belediyecilik lafla olmaz. Farkındalık ister, tecrübe ister, fedakarlık ister, adanmışlık ister ve aşk ister. Biz “Memleket İşi Gönül İşi” diyoruz onlar “Geçin bu işi” diyor. Afiş gördüğünüz her nokta bilin ki CHP zihniyeti ve beceriksizliğin merkezidir. Büyükşehir’in kazı yaptığı ve asfalt atmadığı her sokağı ve caddeyi milletimizle paylaşıyoruz. Onlar yapmazsa biz buradayız. Daha güzel bir Mamak için durmadan çalışacağız." ifadesini kullandı. 





http://www.ankaramasasi.com/haber/407900/murat-kose-abbyi-tiye-aldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.