Bahçeli'den Ali Mahir Başarır'a tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın “Devletin ordusu Katar’a satılmış” şeklindeki sözlerine "Şerefsizlik kepazelik" diyerek tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
01 Aralık 2020, Salı - 11:00
Bahçeli'den Ali Mahir Başarır'a tepki
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. MHP lideri, “Devletin ordusu Katar’a satılmış” diyerek tepki toplayan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ı hedef aldı.

"Askere düşmanlık düşmana askerliktir"

Bahçeli, "CHP'li bir milletvekilin kalkıp Türk ordusuna satılmış demesi bizim için hesabı sorulması gereken şerefsizliktir, kepazeliktir, Türkiye husumetinin kök salmasıdır. Kahraman Türk ordumuzun satılan, satılmış görünen yeri neresidir? Terörle mücadelesi mi satılmıştır? Fırat Kalkanı'ndan Zeytin Dalı Harekatı'na, Barış Pınarı Harekatı'ndan Pençe Operasyonu'na kadar ova ova, dağ dağ, mağara mağara deyim yerindeyse köşe bucak hainleri arayan, bulduktan sonra da imha eden kahramanlar mı satılmıştır? Orduya satılmış demek bedelsiz satılmışlığın aleni beyanıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün deyişi ile bu zehirli ve zillet CHP anlayışına diyorum ki: Askere düşmanlık düşmana askerliktir." dedi. 
http://www.ankaramasasi.com/haber/411482/bahceliden-ali-mahir-basarira-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.