Mamak Belediyesi personeli halkın emrinde

Mamak Belediyesi ekipleri sokağa çıkma kısıtlaması olan ve evinin musluğu arıza yapan 68 yaşındaki Memduha Ünal'a yardım eli uzattı. Ekipler adrese gelerek musluktaki arızayı giderdi.
IHA-20201201AW179241
|
01 Aralık 2020, Salı - 11:47
Mamak Belediyesi personeli halkın emrinde
Mamak Belediyesi ekipleri sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında Çözüm Merkezi'ni arayarak yardım talebinde bulunan 68 yaşındaki Memduha Ünal'a yardım eli uzattı.
Sokağa çıkma kısıtlaması bulunan ve evinin musluğu bozulan kadın için harekete geçen ekipler, 65 yaş üstü ve kimsesiz vatandaşlara yönelik hizmetlerde kullanılan Acil Müdahale Aracı ile Ege Mahallesi’ndeki söz konusu adrese gelerek arızayı giderdi.
Yaşlı kadının adeta eli kolu olan ekipler takdir topladı. 




"Güçlü dayanışma ile başaracağız"

Mamak Belediyesi olarak 7/24 vatandaşın emrinde olduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Vatandaşlarımızın her daim yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz. Bize başvuran Memduha Teyzemizin ihtiyacının giderilmesi hususunda gerekli talimatı arkadaşlara verdik. Büyüklerimizin yüzünün gülmesi bizim için çok önemli. Onlar bizim hazinelerimizdir. Güçlü dayanışma kültürümüz ile bu süreci daha kolay atlatacağız inşallah. Biz Mamak’ta yaşayan herkesin her zaman emrindeyiz ve her zaman olduğu gibi bu zorlu süreçte de görevimizin başında, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/411893/mamak-belediyesi-personeli-halkin-emrinde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.