Ankara Ticaret Odası'ndan meslek liselerine tebrik

Ankara Masası
|
07 Nisan 2020, Salı - 12:24
Ankara Ticaret Odası'ndan meslek liselerine tebrik

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, "Koronavirüsü ile mücadele kapsamında hem öğrenip hem de üreterek ülke ihtiyaçlarına katkı veren meslek liselerini ve onları üretim yapabilir hale getiren Milli Eğitim Bakanlığı'nı alkışlıyorum" dedi.

Meslek liselerinin Türkiye'nin koronavirüs ile mücadele ettiği bu dönemde toplumun talebine hızla cevap vererek üretime geçmesinin önemine dikkat çeken ATO Başkanı Gürsel Baran şunları söyledi; "Hükümetimizin yerli ve milli üretim hedefi doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı mesleki eğitim ve meslek liselerine özel önem verdi. Bu süreçte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan 81 İlde 81 Meslek Lisesi Projesiyle her ilde nitelikli işgücü yetiştirmek için Oda ve Borsalar olarak sorumluluk üstlenmiştik. Bugün yaşadığımız süreç, mesleki eğitimin işgücü kalitesinin yüksekliği ile dinamikliğini ve ihtiyaçlarımıza cevap verecek üretimi yapma başarısı sergileyebileceğini gösterdi..."

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Baran ayrıca, "Meslek Liselerimizin bu başarısında Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk ve Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Mahmut Özer’in katkısı büyüktür. Öğrencilerimiz başta olmak üzere öğretmenlerimiz ve tüm Bakanlık yetkililerine teşekkür ediyor, alkışlıyorum” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/4121/ankara-ticaret-odasindan-meslek-liselerine-tebrik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.