Dünyaca ünlü K-pop grubu Türk hayranları için Erik Dalı oynadı

Güney Kore’nin ünlü K-pop Grubu A.C.E, Türk hayranları için canlı yayında Erik Dalı oynadı.
Zeliha Demirci
|
01 Aralık 2020, Salı - 18:38
Dünyaca ünlü K-pop grubu Türk hayranları için Erik Dalı oynadı

Güney Kore'nin ünlü K-Pop Grubu A.C.E, Türk hayranlarını unutmadı. Güney Koreli grup, Kore Kültür Merkezi tarafından organize edilen program kapsamında online olarak Türk hayranlarıyla bir araya geldi. Etkinlik sırasında K-Pop Idol grubu A.C.E Türk hayranları için Erik Dalı oynadı. Erik dalına kendi tarzlarını da yansıtan A.C.E grubunun canlı yayındaki performansını 15 bin kişi izledi.

Hayranlarının sorularını yanıtlayan A.C.E, en büyük ilk 3 dünya mutfağından biri olarak bilinen Türk mutfağına has tatlılar arasından baklava, lokum ve pişmaniyeyi tattı. Koreli grup, pandeminin tüm dünyada son bulmasının ardından mutlaka Türkiye'yi ziyaret etmek istediğini dile getirdi.

Güney Koreli grup, İzmir depremini unutmadı

Türk hayranlarının en çok sevdiği şarkılardan oluşan bir mini konser veren A.C.E, “Favorite Boys”, “'Under Cover”, “Savage”, “If You Heard” parçalarını seslendirildi.

Öte yandan A.C.E, İzmir'de yaşanan deprem ve koronavirüs nedeniyle zor günler yaşayan Türk hayranlarına teselli ve destek mesajı verdi. Kore Kültür Merkezi Müdürü Kee Houng Park, "Düzenlenen A.C.E çevrimiçi hayran buluşmasının, Koronavirüs sebebi ile zor zamanlar geçirdiğimiz bugünlerde Türk hayranlarına teselli ve umut iletmek için bir fırsat olmasını diliyoruz” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/413122/dunyaca-unlu-k-pop-grubu-turk-hayranlari-icin-erik-dali-oynadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.