“Gel-al” uyuşturucu servisine polis baskını

İstanbul Esenyurt’ta uyuşturucu madde almak isteyen kişilere telefondan konum atarak evine çağıran ve uyuşturucu ticaretini buradan yöneten zanlı suçüstü yakalandı. Evde yapılan aramalarda 1 kilo 300 gram uyuşturucu madde ve çok sayıda silah ele geçirildi. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
IHA-20201202AW179990
|
02 Aralık 2020, Çarşamba - 09:16
“Gel-al” uyuşturucu servisine polis baskını

Esenyurt Asayiş Büro Amirliğine Bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri'nin sokak suçları ve sokak satıcılarına yönelik yapmış olduğu çalışmalar sonucunda teknik takibe takılan Z.U. bir süre boyunca izlendi. Uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen Z.U.'nun müşterilerine konum attığı tespit edildi. Şüpheli şahsın uyuşturucu maddeleri bu yöntemle evinde sattığı anlaşıldı.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler şüpheli şahsın evine operasyon düzenledi. Evinde suçüstü yakalanan zanlı gözaltına alınarak Asayiş Büro Amirliğine getirildi.

Çok miktarda uyuşturucu madde ele geçildi

Evde yapılan aramada 1 kilo 130 gram metamfetamin, 2 adet pompalı tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet pompalı tüfek, 10 adet pompalı tüfek mermisi ve çok sayıda tabanca mermisi ele geçirildi. Karakolda işlemleri tamamlanan Z.U. adliyeye sevk edildi. Uyuşturucu ticareti yapmak ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarından yargılanan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/414446/gel-al-uyusturucu-servisine-polis-baskini
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.