Murat Köse'den sosyal medya çıkışı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, geçtiğimiz günlerde "Hesap ver Mansur" hashtagi ile paylaştığı mesajla ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya attı. Köse, "Sayın Yavaş’ın ve sanal ekibinin hesap vermek zoruna gitti. Ne yaptılar peki? Sahte hesaplar üzerinden önce bizi beğendiler, beğenmelere dokundular, sonra bizim paylaşımlarımızı retweet ettiler, sonra da bunun fotoğrafını çekip robot yazılım üzerinden bizim paylaşım yaptığımızı iddia ettiler." dedi.
Ankara Masası
|
03 Aralık 2020, Perşembe - 14:09
Murat Köse'den sosyal medya çıkışı
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısı ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Köse, sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili soruyu dikkat çeken bir iddia ortaya atarak cevapladı.

"Hesap ver Mansur" mesajını hatırlattı

Geçtiğimiz günlerde  "Hesap ver Mansur" hashtagi ile paylaştığı mesajı hatırlatan Köse, "Ankaralılar o kadar çok ilgilendi ki bu konuyla. Bu soruyu sadece biz sormuyormuşuz. Tüm Ankaralılardan bu soruyla ilgili benzer sorular geldi. Top Trend denilen sosyal medyada listede en üst tarafta saat 20.00’dan gece yarısı 01.00’a kadar listenin en üstünde yer aldı. Binlerce tweet atıldı. Şu anda ben bakıyorum 17 bin beğeni, 4 bin retweet var, 4 bin 300 de yorum yapılmış. Bu paylaşımın görüntülenme sayısı 2 milyon 480 bin" dedi.

"Hesap vermek zorlarına gitti"

"Sayın Yavaş’ın ve sanal ekibinin hesap vermek zoruna gitti." diyen Köse, "Ne yaptılar peki? Sahte hesaplar üzerinden önce bizi beğendiler, beğenmelere dokundular, sonra bizim paylaşımlarımızı retweet ettiler, sonra da bunun fotoğrafını çekip robot yazılım üzerinden sanal hesaplar üzerinden bizim paylaşım yaptığımızı iddia ettiler. Kendi yaptıkları şeyi bize söylediler." ifadesini kullandı.

"Sanal dünyada yaşamanın bedeli var"

Hizmetin sosyal medyada değil gerçek dünyada verileceğini dile getiren Köse, şöyle devam etti: "Gerçek dünyada hizmetler nasıl oluyor diye bakmak istiyorsa Sayın Yavaş, ilçe belediyelerimize baksın. Altındağ’a baksın, Keçiören’e baksın, Kazan’a baksın, Mamak’a baksın, Gölbaşı’na baksın, Etimesgut’a baksın. Ankaralı hemşerilerim bunu görüyor. Sanal dünyada keyif içerisinde yaşamanın da bir bedeli var. Gerçek dünyaya gelmesini bekliyoruz Sayın Yavaş’ın.
http://www.ankaramasasi.com/haber/417907/murat-koseden-sosyal-medya-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.