Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmetçiği size yedirtmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın “Devletin ordusu Katar’a satılmış” şeklindeki sözlerine tepki gösterdi. Erdoğan, "Mehmetçiği size yedirtmeyeceğiz" dedi.
Ankara Masası
|
03 Aralık 2020, Perşembe - 14:44
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmetçiği size yedirtmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde “Türk Kadınının Seçme ve Seçilme Hakkını Elde Etmesinin 86. Yıl Dönümü” programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın “Devletin ordusu Katar’a satılmış” şeklindeki sözleri vardı. 



"Bu millet seni affetmeyecek" 

CHP'ye tepki gösteren Erdoğan, "Bay Kemal, senin milletvekilin askerime hakaret edecek, senin ağzından bununla ilgili olumsuz ifade çıkmayacak. Bu millet seni affetmeyecek. Hakaret edilen ordu ve onun her mensubu birer Mehmetçiktir. Biz Mehmetçiğimizi size yedirtmeyiz ve yedirtmeyeceğiz." dedi.



"Buradan size ekmek çıkmaz"

Tank-Palet fabrikasıyla ilgili tartışmalara değinen Erdoğan, "Bunlar kadar yalanı rahat söyleyen siyasetçi ben tanımadım. Sabah yalan akşam yalan. Şu Sakarya'daki Tank-Palet fabrikasıyla ilgili hala konuşuyorlar. Buradan size ekmek çıkmaz. Zarar eden bir fabrika varken, şimdi buraya BMC ile ortak faaliyette olan Katar'ın burada yaptığı yatırım, cepten herhangi bir şey çıkmadan restore edilmesi, makinelerin A'dan Z'ye yenilenmesiyle bu fabrika kendimize ait tankların onarımında ciddi bir yatırım olarak ortaya çıkmıştır." ifadelerini kullandı. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/418014/cumhurbaskani-erdogan-mehmetcigi-size-yedirtmeyecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.