Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılında ödüllü yarışma

Ankara Masası
|
07 Nisan 2020, Salı - 18:01
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılında ödüllü yarışma

Gölbaşı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılında, Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan çocukları, düzenlediği ödüllü online yarışmada buluşturuyor.

Gölbaşı Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan çocukların toplumsal hayata devam edebilmelerini sağlamak amacıyla, ilk ve ortaokul öğrencileri için '100. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' temalı Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması düzenliyor.

  Yarışmaya katılmak isteyen çocukların, Gölbaşı Belediyesi'nin resmi web sitesini ziyaret ederek belirtilen tarihler arasında başvurularını yapmaları gerekiyor.

“ÇOCUKLAR EVLERİNDE DE OLSA 23 NİSAN RUHUNU YAŞAMALARINI AMAÇLADIK”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, çocuklar ve velilere seslenerek, “Gölbaşı Belediyesi olarak bizler sizlerin, evde kaldığı sürede, güzel ve eğlenceli vakitler geçirmesi için bazı çalışmalar yapıyoruz. Gönül isterdi ki bu 23 Nisan’ı çocuklarımızın okullarında cıvıl cıvıl koşturduğu ve alanlarda coşkuyla hep birlikte kutlayabilelim. Ancak ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu bu olağanüstü günlerde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlığı her şeyin üzerindedir. Milli ve manevi duygularımızı yaşamak ve dinç tutmak adına evlerinde de olsa, bu yarışmalarla, yavrularımızın bir nebze de olsa 23 Nisan ruhunu yaşamalarını amaçladık” ifadelerini kullandı.      

Gölbaşı Belediyesi’nin düzenlediği online yarışmaya, 8-18 Nisan tarihleri arasında katılım sağlanabilecek. 23 Nisan temalı yarışmada ilkokul düzeyindeki birincilere tablet, ikincilere teleskop, üçüncülere ise akıllı çocuk saati ödülü verilecek. Ortaokul düzeyinde ise birinciler tablet, ikinciler teleskop, üçüncü olan öğrenciler de fotoğraf makinesiyle ödüllendirilecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/4201/ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayraminin-100-yilinda-odullu-yarisma
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.