EGO'dan otobüs ve metro saatleriyle ilgili düzenleme

EGO Genel Müdürlüğü bugün itibarıyla cumartesi pazar uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle otobüs ve metro saatlerinde düzenlemeye gitti.
Ankara Masası
|
04 Aralık 2020, Cuma - 18:51
EGO'dan otobüs ve metro saatleriyle ilgili düzenleme
Türkiye genelinde uygulanacak sokağa çıkma yasağı öncesi,
EGO Genel Müdürlüğü
organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi siteleri ve sanayi kuruluşları bölgelerine hizmet veren otobüs, metro ve ANKARAY servis saatlerinde düzenleme yaptı.

Öncü servisler kaldırıldı

EGO'dan yapılan açıklamada mesai saatlerinde yapılan değişiklikler nedeniyle  32 adet öncü servis uygulamasına 05.12.2020 (Cumartesi) günü itibari ile son verileceği duyuruldu.

Hafta içi otobüsler çalışmayacak

Ayrıca hafta içi uygulanacak kısıtlamalarda, akşam saat 21.00 - 24.00 aralığında Özel Halk
Otobüsleri (ÖHO), Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTA) çalışmayacağı ifade edildi.

İşte otobüs servis saatleri

EGO'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

Koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılım hızının kontrol altında tutulması amacıyla, ANKARA VALİLİĞİ İL UMUMİ HIFZISSIHHA KURULU’nca
(UHK) alınan sokağa çıkma kısıtlamasına göre, EGO Genel Müdürlüğünce
Otobüs, Metro ve ANKARAY servis saatlerinde düzenleme yapıldı.

Ankara İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 03.12.2020 tarih ve 2020/86 sayılı kararı gereği İlimizde faaliyet gösteren Organize Sanayi Bölgeleri, Küçük Sanayi Siteleri ve Sanayi Kuruluşlarının mesai başlangıç ve bitiş saatleri 08.00-18.00 olarak düzenlendiğinden bir önceki 2020/82 karara göre uygulanan sefer saati değişiklikleri ile 32 adet öncü servis uygulamasına 05.12.2020 (Cumartesi) günü itibari ile son verilecektir.

Bu kapsamda 05.12.2020 Cumartesi gününden itibaren Ek tabloda gösterilen tarifeli seferler uygulanacaktır.

Bu seferlerde 01 Aralık 2020 tarih ve 2020/85 sayılı UHK Kararı doğrultusunda daha önce bildirildiği gibi;

Uygulamaya başlanılacak olan sokağa çıkma yasağı ile ve bundan sonra devam edecek hafta içi kısıtlamalarda, akşam saat 21.00 - 24.00 aralığında Özel Halk Otobüsleri (ÖHO), Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTA) çalışmayacaktır. Metro ve ANKARAY tarifeli seferleri saat 21.00’de sona erecektir. Ancak aktarma yapacak yolcularımız için (EK-2) tabloda verilen son seferler yapılacaktır. EGO otobüsleri ile semtlerden Ulus-Sıhhiye-Kızılay istikametine gelen hatlarımızda ve Raylı Sistem güzergahlarında hizmet verilecektir. Metro istasyonlarına ring servisi hizmeti veren hatlarımızda ise metro ağlarının son sefer saatlerine uygun olarak servis planlaması yapılmıştır.

http://www.ankaramasasi.com/haber/423207/egodan-otobus-ve-metro-saatleriyle-ilgili-duzenleme
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.