Bakan Soylu'dan Kübra Par'a Kılıçdaroğlu yanıtı

'Kılıçdaroğlu'nun dinlenmediğine kimse inanmaz' diye yazan Gazeteci Kübra Par'a, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan cevap geldi.
Ankara Masası
|
06 Aralık 2020, Pazar - 14:52
Bakan Soylu'dan Kübra Par'a Kılıçdaroğlu yanıtı

Gazeteci Murat Sabuncu’nun sorularını yanıtlayan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin ve ailesinin dinlendiği iddia etmişti.

Kılıçdaroğlu’nun iddialarına cevap veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, söylemlerin gerçek dışı olduğunu belirtmişti.

“100'ü de 'Tabii ki dinleniyordur' der”

Konuyla ilgili olarak "Kılıçdaroğlu'nun dinlenmediğine kimse inanmaz" başlıklı bir yazı kaleme alan gazeteci Kübra Par, "CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, T24'te Murat Sabuncu'ya yaptığı açıklamada, kendisinin, eşinin ve çocuklarının telefonlarının dinlendiğini, bu yüzden ailesinin tedirgin olduğunu söylemiş. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Sayın Kılıçdaroğlu'nun tamamen gündemi değiştirme çabasıyla yaptığı ve gerçekle hiçbir ilgisi olmayan açıklaması, devletimize ve güvenlik güçlerimizle ortaya koyulan tüm mücadeleye iftiradır' diye yanıt vermiş. "Ardından da eklemiş: 'İstihbarat birimlerimiz yılda 4 ayrı birim tarafından en az 4 kez denetlenmektedir.' İnşallah öyledir ama şimdi sokağa çıkıp yoldan geçen 100 kişiye 'Sizce CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun telefonu dinleniyor mudur?' diye sorsak, 100'ü de 'Tabii ki dinleniyordur' der. Hatta üstüne 'Peki sizin telefonunuz dinleniyor mudur?' diye sorsak kalıbımı basarım en az yarısı kendisinin de dinlendiğini iddia eder" diye yazdı.

Kübra Hanım, yazık üzüldüm adınıza”

Kübra Par’ın yazısına tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

Soylu, Kübra Par’ı eleştirirken "Kübra Hanım, yazık üzüldüm adınıza. Hukukun izin vermediği kimse dinlenemez, ağır suçtur. Batının aparatlarının devletimizi itibarsızlaştırmak için halkın endişe ve korkusunda faydalanma kurgusuna teslim olmuşsunuz" ifadelerini kullandı.

Soylu yorumunun devamında, "Batıya hayranlık duyup kendi devletine kem bakmak! Ben kendimi ortaya koyuyorum, ya iftira sahipleri? Ana muhalefet başkanının dinlenmesi de devlet sapıklığıdır. Bunun iddiası da korkunç bir iftiradır" diye yazdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/425391/bakan-soyludan-kubra-para-kilicdaroglu-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.